Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Middenvelder Sander van Gessel terug bij FC Groningen

Datum nieuwsfeit: 19-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: FC Groningen
Zoek soortgelijke berichten
FC Groningen

Sander van Gessel terug bij FC Groningen

Datum: 18-07-2001 Tijd: 22:18

FC Groningen heeft vanavond overeenstemming bereikt met Sander van Gessel over een huurovereenkomst voor de duur van één seizoen. Eerder waren FC Groningen en SC Heerenveen al tot overeenstemming gekomen. De FC heeft na het komende seizoen het eerste recht om Van Gessel tot en met juni 2005 aan zich te binden.

Sander van Gessel (24 jaar) speelde eerder al acht seizoenen voor FC Groningen. Tussen 1992 en 1995 doorliep hij de jeugdopleiding van de FC. Op 14 april 1996 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van FC Groningen. In totaal speelde hij 45 competitiewedstrijden waarin hij acht keer scoorde.

Eind augustus 2000 tekende Van Gessel een vierjarig contract bij SC Heerenveen. Voor de Friezen kwam de middenvelder het afgelopen seizoen in 22 competitiewedstrijden in actie. Ook speelde hij vier duels in de Champions League.

Van Gessel is de zesde aankoop voor het seizoen 2001/2002. Eerder werden Hardarsson, Krstev, Torma, Tuhuteru en Boussaboun vastgelegd.

Bron: Internetredactie FC Groningen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie