Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hermadix Coatings heeft eerste verf met milieukeur

Datum nieuwsfeit: 19-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Milieukeur

HERMADIX COATINGS HEEFT EERSTE VERF MET MILIEUKEUR

Donderdag 19 juli is het eerste Milieukeurcertificaat voor verf aan de firma Hermadix Coatings uitgereikt voor het product Houtdecor Verfbeits. Met gepaste trots ontving de heer H. Buijs van Hermadix het officiële certificaat, namens de certificatie-instelling Keurmerkinstituut, uit handen van de heer Van der Vlist, directeur-generaal Milieubeheer van het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer.

Wij zijn trots om als eerste verfproducent Milieukeur op ons product te mogen zetten, aldus de heer Buijs. Overtuiging en verantwoordelijkheid voor het milieu hebben geleid tot de totstandkoming van Houtdecor Verfbeits. Deze beits ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie