Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Natuurwandelingen van Doorlopend Fit in Arnhem

Datum nieuwsfeit: 19-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Natuurwandelingen van Doorlopend Fit In juli zijn er speciaal voor 50-plussers drie rondwandelingen uitgezet door de mooie omgeving van Arnhem. Deze wandelingen zijn een initiatief van de afdeling Sportontwikkeling en de wandelcommissie "DoorLopen(d) Fit". Het doel is om in een gezellige groep van de natuur te genieten en door het wandelen fit te blijven. Iedereen is van harte welkom om mee te lopen.

Donderdag 19 juli, Om Renkum heen 12 km., start 14.00 uur
Start: parkeerplaats links voor fabriek Parenco. N225 richting Wageningen nemen. Voorbij Heelsum bij verkeerslichten linksaf de Veerweg in en weer linksaf naar de parkeerplaats. Bus: lijn 86, richting Wageningen, in Renkum halte Veerweg. Ook hier heeft u onderweg de gelegenheid om wat te gebruiken in een horecagelegenheid

De prijs voor de wandelingen bedraagt F 2,00 per keer.

Voor meer informatie of aanvragen van het wandelboekje, met daarin alle wandeltochten in 2001, kunt u bellen met Theo Klasberg van de afdeling Sportontwikkeling, telefoon 026-3774930. De wandelcommissie wenst iedereen heel veel wandelplezier!

Disclaimer
Document: Natuurwandelingen van Doorlopen(d) Fit in juli

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie