Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jumping Heeswijk 2001 in afgeslankte vorm

Datum nieuwsfeit: 20-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchJumping Heeswijk 2001 in afgeslankte vorm
Gezien de huidige situatie in het MKZ gebeuren is het organisatiecomite van Jumping Heeswijk teruggekomen op haar besluit om het evenement dit jaar geen doorgang te laten vinden. Er is besloten het evenement, mede gezien de geringe voorbereidings tijd, in afgeslankte vorm doorgang te laten vinden en wel van vrijdag 20 t/m zondag 22 juli 2001. De NHS rubrieken welke normaliter op zaterdag verreden werden zijn afgelast. Het programma ziet er nu als volgt uit. Vrijdag is speciaal vrijgehouden voor rubrieken van 4-5- 6 jarige springpaarden, welke beoordeeld worden op strafpunten en de gebruikelijke beoordelingspunten met stappen van 0,1 punt. Welke gegeven worden door ervaren en bekende juryleden. De aanvang van deze rubrieken zal zijn s-morgens om 8.30 uur. Vrijdagavond vanaf 19.00 uur is ingeruimd voor Veteranenruiters van 40 jaar en ouder. Er zal gerden worden in de klasse 80-90 cm en 100-110 cm.
Deze avond zal in de tent begeleid worden door levende muziek. Op zaterdag zullen de rubrieken B en L verreden worden voor de basisorganisaties NKB, NBVR, KNF. Op zaterdag zal het tradiotionele ruiterbal plaatsvinden met orkest.
Op zondag worden de rubrieken M, Z, en ZZ verreden voor de hierboven genoemde basisorganisaties, waarbij de ZZ rubriek is opengesteld voor NHS B combinaties.
Inschrijvingen kunnen voor de 4-5-6 jarige springpaarden, met meezending kopie stamboekpapieren, naam ruiter en naam eigenaar, gestuurd worden naar onderstaand secretariaat. Dit geldt ook voor de veteranenrubrieken. Inschrijvingen voor de basisrubrieken uitsluitend met startcoupons.

Voor verdere inlichtingen of vraagprogrammas kunt u contact opnemen met:
Secretariaat Jumping Heeswijk,
Veldstraat 8,
5473 AJ Heeswijk, of
per tel. 06-12051832,
fax 0486-420760, of
per e-mail


©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie