Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DJ Theo Parrish uit Detroit in Paradiso

Datum nieuwsfeit: 20-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Theo Parrish
Paradis©o 3000
Paradiso, vrijdag 20 juli 2001
aanvang: 24.00

Op 20 juli as. presenteert Paradis©o 3000 DJ Theo Parrish, uit Detroit. Naast hem zullen DJ's Cassie 6, KC the Funkaholic, Antal en Allout K. de draaitafels bespelen.

Als DJ staat Parrish bekend om zijn unieke en dynamische sets. Zijn stijl wordt soms vergeleken met die van Moodymann: een mix van disco-funk of downtempo jazz-funk en boogie.

Theo Parrish ziet de house opkomen in Chicago, waar hij opgroeit. Voor hem is in die tijd trouw aan je eigen ideeën het allereerste principe: "An expansion on ideas long forgotten, reconstruction, collage. Using the same understanding openly and respectfully can turn DJing into a spiritual participation."

Na een opleiding als kunstenaar te hebben gevolgd, verhuist Parrish in 1994 naar Detroit. Daar wordt hij een van de stuwende krachten binnen de dance scene, zowel in de gedaante van DJ als producer. Met Kenny Dixon Jr., alias DJ Moodymann en Rick Wilhite vormt hij het, onder de muziekliefhebbers welbekende, producerscollectief Sound Signature.

so...if you wanna shake your thing on the dancefloor...be there!

datum: vrijdag 20 juli 2001
aanvang: 24.00
entree: f. 27,50 incl. daglidmaatschap
voorverkoop alleen bij AUB, Postkantoren en Rushhour

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie