Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

N218 Brielle afgesloten

Datum nieuwsfeit: 20-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Zuid-Holland

N218 Brielle afgesloten


Van vrijdag 20 juli, 21.00 uur tot zondag 22 juli 24.00 uur zijn het gedeelte Groene Kruisweg tussen De Nolle en de Kerkweg en de tijdelijke omleidingsroute afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het verkeer wordt omgeleid in verband met asfalteringswerkzaamheden op de nieuw aangelegde rotonde, de toeleidende wegvakken en de omleiding van de Nolle Zuid.
Om de werkzaamheden voor wegwerkers en verkeer zo snel en veilig mogelijk te laten verlopen en om de overlast voor de aanwonenden tot een minimum te beperken, is een volledige afsluiting noodzakelijk.
Doorgaand verkeer wordt met borden omgeleid.
Op rijksweg N 15 wordt het verkeer met bestemming Brielle, Oostvoorne, via De Dam doorverwezen. Op rijksweg N. 57 wordt het verkeer met bestemming Brielle, via de provinciale weg N 496 doorverwezen.
Afhankelijk van de weersomstandigheden en de voortgang van de werkzaamheden zal de afsluiting zo spoedig mogelijk worden opgeheven.
(Brom-)fietsers blijven gebruik maken van de al eerder ingestelde omleidingsroute via de Vlaardingerhilseweg en de Kerkweg.
De lijnbussen van conneXXion volgen een aangepaste route langs het werk.
Bestemmingsverkeer t.b.v. aanwonenden langs het afgesloten gedeelte blijft mogelijk.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie