Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NK Dart 18 in Hellevoetsluis

Datum nieuwsfeit: 20-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNWV

DATUM: 12-7-2001

ZEILEN - NK Dart 18 in HellevoetsluisDart 18

Neem vrijdag de 20e vrij voor de NK Dart 18 in Hellevoetsluis

Van 20-22 juli vindt de 25e Open Nederlandse Kampioenschappen Dart 18 in Hellevoetsluis plaats. Dit evenement is jaarlijks het mooiste Nederlandse Dart 18 evenement van het jaar! Met een groot
deelnemersveld en veel buitenlandse zeilers biedt dit evenement spectaculaire wedstrijden en een sterke competitie.

Prijzen zijn beschikbaar voor de stuurman en bemanning van de top drie boten. Overige deelnemers gaan echter niet met lege handen naar huis. Alle deelnemers krijgen bij de prijsuitreiking een aandenken aan het evenement. Nederlandse kanshebbers voor het evenement zijn Hans en Jacqueline van der Drift, die op het EK in Medemblik een 3e plaats veroverden. Ook Remco Kenbeek, winnaar van het EK in 1995 maak een goede kans om samen met Debby de Koning dit evenement op zijn naam te zetten.

Wil jij ook in de prijzen vallen maar heb je nog wat tips nodig? Aanstaande zondag wordt de laatste training georganiseerd voor het NK. De training wordt gehouden op het Veluwemeer bij het Flevostrand. De training start om 11:00 met een korte instructie waarna we snel het water op gaan. Op de website is een routebeschrijving naar het Flevostrand.

Omdat de Dart 18 dit jaar haar 25 jarig bestaan viert zal tijdens de NK de beste Dart zeiler van de eeuw worden benoemd. De resultaten van alle NK's over de afgelopen 25 jaar worden verzameld en opgeteld tot een serie. De winnaar zal zaterdagavond worden gehuldigd.

Terwijl er op het water hard gestreden wordt om de titel "Nederlands Kampioen" en de blauwe wimpel zal het feest 's avonds losbarsten in het sfeervolle clubhuis van Hellecat. De avond begint op zaterdag met een Happy Hour en een diner (gratis voor alle deelnemers) waarna de band Blue Label optreedt. Het sociaal programma wordt gesponsord door SsangYong, bekend om haar terreinwagens.

Het walteam van de EK 2000, verantwoordelijk voor een zeer succesvol sociaalprogramma in Medemblik vorig jaar, is bereid gevonden om dit jaar het NK sfeervol aan te kleden. Arnold Boon is zaterdag avond de gastheer en Joep Maeijer maakt tijdens het evenement foto's op het water. Linda Tolsma, brein achter het sociaal programma van de EK heeft ook nu weer de verantwoording gehad over de programmering.

Op de site www.dartcat.nl is meer informatie te vinden over het NK.


Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Yvonne Graffner ((yvonne.graffner@knwv.nl)). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - (info@knwv.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie