Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rhytm & Blues in De Beyerd Breda tijdens 3e En Plein Public

Datum nieuwsfeit: 20-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

18-07-2001

Rhytm & Blues in De Beyerd tijdens derde voorstelling En Plein Public

De binnenplaats van De Beyerd is aanstaande vrijdag 20 juli het decor voor een avond energieke Rhythm & Blues. De formatie VandeVen zal vanaf 20.30 uur een spetterend optreden verzorgen voor deze derde En Plein Public voorstelling. Net als alle andere voorstellingen van En Plein Public is de toegang gratis en is iedereen welkom.

Dit optreden van de formatie VandeVen is een must voor liefhebbers van eerlijke en uiterst dansbare R&B. Gérard Steenbergen, directeur van poppodium MeZZ, heeft de programmering van deze En Plein Public avond voor zijn rekening genomen. De leden van de groep hadden ieder afzonderlijk hun sporen in de Nederlandse popmuziek al lang en breed verdiend voordat ze zich in 1999 verenigden onder leiding van podiumbeest Clemens van de Ven. En met succes: Van de Vens karakteristieke donkere stemgeluid à la Tom Waits en Dr. John combineert prachtig met het uiterst ritmische spel van de overige bandleden Harry Hardholt (gitaar), Arend Bouwmeester (saxofoon) en Henk Punter (drums). In korte tijd heeft de groep zowel in binnen- als buitenland een flinke reputatie opgebouwd dankzij verschillende tournees en zeer geslaagde optredens op festivals als Oerol en de Parade. Bereid je dus voor op een avondje stevig swingen!

Het totale programma van En Plein Public is opgenomen in een programmaboekje dat gratis verkrijgbaar is bij de balie Voorlichting in het Stadskantoor, de deelstadskantoren, de VVV, het Cultuurpunt en de En Plein Public locaties Lokaal 01, De Beyerd, Kunstsalon Copacabana en De Nieuwe Veste. Het programma is ook te vinden op de website: www.enpleinpublic.nl

Breda, 18 juli 2001

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie