Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 20-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht venlo 20-07-2001
Mediaberichten 20 juli (laatste berichten)

REGIO Snelheidscontroles

SWALMEN Tijdens snelheidscontroles in het kader van het project Samen minder zijn in de periode van 14 tot 19 juli 749 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 72.000 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid is nog niet bekend.

BLERICK - Tijdens snelheidscontroles op de Eindhovenseweg zijn vrijdag 169 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 1120 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

VENLO - Tijdens snelheidscontroles op de Kaldenkerkerweg zijn donderdagmiddag 318 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 1513 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

WEERT Winkeldief tweemaal aangehouden

WEERT Een 27-jarige man uit Weert is vrijdagmiddag tweemaal aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Vlak na de middag werd hij aangehouden nadat hij in een winkel aan de Vrakkestraat etenswaren voor een bedrag van fl. 24,- had meegenomen zonder te betalen. De man werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht. Later in de middag werd hij in een winkel aan de Beekstraat aangehouden op verdenking van diefstal van etenswaar voor fl. 20,-. Opnieuw is de man naar het politiebureau gebracht en voor verhoor ingesloten. Ook deze zaak zal door middel van snelrecht worden afgehandeld.

WESSEM Bedrijfsongeval

WESSEM Een vrouw uit Thorn (leeftijd onbekend) is vrijdagmorgen gewond geraakt bij een ongeval in een bedrijf aan de Waage Naak. Het ongeval gebeurde toen de vrouw via een houten trap naar beneden wilde gaan en naar beneden is gevallen. Zij viel met haar hoofd op de tegelvloer. Zij werd met een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de arbeidsinspectie in kennis gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie