Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Directeur P&O van Bilderberg Hotels & Restaurants

Datum nieuwsfeit: 20-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bilderberg Hotels en Restaurants

Nieuws
27-7-2001
18-7-2001
5-4-2001
27-7-2001

Renkum, 20 juli 2001 - Els van Batum (1954) is benoemd tot Directeur Personeel & Organisatie van Bilderberg Hotels & Restaurants. Voor haar recent afgesloten sabbatical leave, was ze als Directeur Personeel & Organisatie verbonden aan Endemol Entertainment Holding, waar ze verantwoordelijk was voor het concernbeleid op P&O-gebied. Daarvoor heeft zij zowel bij de Holland Media Groep SA als bij de Veronica Omroep Organisatie de functie van Hoofd Personeel & Organisatie bekleed. Tevens volgde zij de postdoctorale opleiding Sturen van Veranderingen in Organisaties.

Mevrouw Van Batum, die haar werkzaamheden voor Bilderberg op 1 augustus aanstaande aanvangt, wordt tevens opgenomen in het management team en rapporteert in haar functie aan algemeen directeur Henk J. Smits.

Bilderberg Hotels & Restaurants is een onderdeel van het Britse beursgenoteerde hotelconcern Queens Moat Houses en beschikt in Nederland over 25 hotel- en restaurantbedrijven in het vier- en vijfsterren-segment. Over het jaar 2000 werd een omzet behaald van ruim 113 miljoen euro (250 miljoen gulden). Bij Bilderberg werken meer dan 1.200 medewerkers.

Voor meer informatie:

Bilderberg Hotels & Restaurants, de heer J.W. Serbrock, telefoon 0317-318.311

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie