Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 21-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 21-07-2001
2e Persbericht 21 juli 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Naar aanleiding van twee meldingen van een poging tot woninginbraak op de Anna Bijnsweg en op de Aalsterweg stelde de politie zaterdagochtend een onderzoek in. Op de Stratumsedijk kon vervolgens om 6.00 uur een 28-jarige verdachte (woonplaats onbekend) worden aangehouden. Bij de man werden een zonnebril, een minidisk en drie GSMs aangetroffen die afkomstig waren uit een woning aan de Leenderweg, waar in de nacht van vrijdag op zaterdag was ingebroken. De aangetroffen goederen werden in beslag genomen. Ook was de verdachte in het bezit van valse identiteitspapieren. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

Helmond: Diepvries geplunderd
Uit een garage behorende bij een woning aan de Bindersestraat zijn tussen vrijdagavond 23.55 uur en zaterdagochtend 8.00 uur diverse soorten vlees met een totale waarde van ongeveer 200 gulden uit een diepvries weggehaald. Uit een koelkast werden ongeveer vijf flessen frisdrank en drie flessen wijn gestolen. Ook werd een krat bier meegenomen en een boormachine. De dader is binnengekomen door het openbreken van een toegangsdeur.

Helmond: Verdachte aangehouden voor vernieling
In een gebouw aan de Kasteel Traverse is zaterdagochtend rond 10.35 uur een 38-jarige man zonder vaste woon- en/of verblijfplaats aangehouden. Na een inbraakalarm trof de politie de man in het gebouw aan. Uit het pand wordt niets vermist. Er werden vijf ruiten en twee stoelen vernield. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

Helmond: Vrouw op snorfiets gewond
Op de kruising Zuid Koninginnewal Molenstraat is vrijdagmiddag rond 17.00 uur een 60-jarige snorfietster uit Helmond gewond geraakt. De vrouw reed rechtdoor over de Zuid Koninginnewal toen een 21-jarige man op een bromfiets, die in tegengestelde richting aan kwam rijden, rechtsaf de Molenstraat in wilde rijden. De bromfietser liet hierbij de vrouw niet voorgaan waardoor beide voertuigen met elkaar in botsing kwamen. De vrouw is met een hoofdwond overgebracht naar het Elkerliekziekenhuis.

Helmond: Verdachten van diefstal fiets aangehouden Op het NS-station aan het Mr. Stikkerplein zijn vrijdagavond rond 19.00 uur vier jongens (2 x 15 en 2 x 16 jaar) uit Helmond aangehouden. Zij worden verdacht van het stelen van een fiets kort daarvoor vanuit een fietsenstalling aan het Mr. Stikkerplein. De 21-jarige eigenaresse uit Helmond van de fiets zag een van de verdachten op haar fiets zitten. Hierop heeft zij direct de politie gebeld waarop de verdachten aangehouden konden worden. De fiets werd aangetroffen met een vernield slot en een vernielde verlichting. Het viertal is overgebracht naar het politiebureau.

Budel: Lifter steelt autosleutels
Op de Randweg Oost zijn zaterdagochtend rond 6.10 uur de autosleutels van een 55-jarige man uit Sliedrecht gestolen. De man had kort daarvoor op een parkeerplaats aan de A2 een lifter meegenomen. De lifter vroeg de man hem af te zetten in Budel. Toen hij uitstapte griste hij de autosleutels van het contactslot en rende hard weg. De lifter is ongeveer 22 jaar, heeft blond haar en is ongeveer 1,80 meter groot. Hij heeft een ingevallen gezicht, een smal postuur. Hij droeg zaterdagochtend een spijkerbroek en een donkerblauw jack.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie