Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sport for life 2001 vestigt aandacht op aidsproblematiek

Datum nieuwsfeit: 21-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Stichting Aids Fonds
Zoek soortgelijke berichten
Stichting Aids Fonds

SPORT FOR LIFE: Kom in beweging tegen aids!

SPORT FOR LIFE: Kom in beweging tegen aids! Op zaterdag 21 juli 2001 vindt 'SPORT FOR LIFE 2001' plaats. De opbrengst van het evenement komt geheel ten goede aan het Aids Fonds. Het evenement is een samenwerking van Vondelpark Openluchttheater, Nancys Spinning Center, A Bigger Splash Healthclub en het Aids Fonds. Het doel van het evenement in het Vondelpark Openluchttheater is om op een ludieke wijze de aandacht te vestigen op de aidsproblematiek. Onder het motto KOM IN BEWEGING TEGEN AIDS, wordt iedereen uitgenodigd deel te nemen aan het feestelijke, sportieve en culturele programma.

De dag bestaat uit twee delen: · het sportieve gedeelte speelt zich overdag af in het Vondelpark op het terrein van het Vondelpark Openluchttheater en binnen A Bigger Splash Healthclub Amsterdam aan de Looiersgracht 26-30 te Amsterdam. De lessen in het Vondelpark Openluchttheater zijn te volgen voor een donatie van ¦ 5,- per 20 minuten. Inschrijven kan ter plekke. Programma Openluchttheater Amsterdam: 14.30 - 15.30 uur KidsAerobic door Sin-Mee 15.30 - 16.30 uur Power Yoga door Gosta & Patrick 16.30 - 17.30 uur Tae-Bo door Robin · Tevens organiseert A Bigger Splash Healthclub Amsterdam in samenwerking met Nancys Spinning Center een maar liefst zes uur durende spinningmarathon binnen de accommodatie van A Bigger Splash. Van 14.00 - 20.00 uur staan 50 bikes en drie enthousiaste instructeurs klaar. Voor minimaal ¦ 50,- voor een blok van 2 uur kan men spinnen én het Aids Fonds steunen. De opbrengsten uit donatie en gesponsorde lessen zijn ten bate van het Aids Fonds. · Het culturele avondprogramma vindt plaats in het Vondelpark Openluchttheater vanaf 21.00 uur. Er is een optreden van Juan Wells, o.a. bekend van de soapserie "Onderweg naar morgen, gevolgd door operazangeres Wiebke Goetjes met bekende opera arias. Als swingende afsluiting een openlucht disco met muziek uit de zestiger en zeventiger jaren! De presentatie is in handen van Hanneke Hurkmans. 20011907/SB/PER Noot voor de redactie: Voor meer informatie met betrekking tot de 'Sport for Life'kunt u zich wenden tot A Bigger Splash Healthclub Amsterdam, Rutger Fahner, tel: 020 624 84 04 / e-mail:
(abigger.splash@worldonline.nl) Voor meer informatie met betrekking tot het culturele avondprogramma kunt u zich wenden tot Anneloes Logjes en Sander Hiskemuller: 020 689 39 35 / e-mail: (shiske@xs4all.nl)

Voor meer informatie over aids en het Aids Fonds kunt u zich wenden tot A. Oomen, tel: 020 - 62 62 669 / www.aidsfonds.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Aids Fonds, telefoonnum-mer 020 - 62 62 669.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie