Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Binnensticht, 10.50 uur

Datum nieuwsfeit: 22-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-07-2001

Politieberichten district Binnensticht, 10.50 uur
Verkeersongeval met lestel

DRIEBERGEN-RIJSENBURG Een 21-jarige man uit Driebergen is in de nacht van zaterdag op zondag rond tien over twee gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een 24-jarige Zeistenaar.

De Zeistenaar kwam van de afrit vanaf de A12 en wilde linksaf de Hoofdstraat oprijden richting Zeist. Bij de verkeerslichten die niet in werking waren, stopte de man om de van links komende man uit Driebergen voor te laten gaan.

Vervolgens schoot de Zeistenaar met zijn voet van het rempedaal en trapte vervolgens per ongeluk vol op het gaspedaal waardoor de auto in volle vaart tegen de auto van de passerende man uit Driebergen reed.

De Zeistenaar raakte bekneld en moest door de brandweer uit de auto gezaagd worden. Hij is overgebracht naar het UMC. De Driebergenaar is eveneens met onbekend letsel overgebracht naar het UMC. Ook een 18-jarige man uit Doorn, een passagier van de Driebergenaar werd met letsel naar het UMC overgebracht.

Als gevolg van de aanrijding raakten beide autos total loss.

Met alcohol op achter het stuur

ZEIST Op de Laan van Vollenhove is Zaterdagochtend rond kwart over zes een 35-jarige Zeistenaar aangehouden omdat hij met alcohol op achter het stuur zat. De man werd door surveillerende agenten aan een controle onderworpen en moest blazen.

Daaruit bleek dat de man teveel alcohol gedronken had (0,8 promille). Hij werd aangehouden en kon later die morgen met een rijverbod van twee uur en een boete van 410 gulden naar huis.

Illegaal dumpen van vaten

BILTHOVEN Onbekenden hebben in het Leijensebos aan de Eyckensteinselaan zestien vaten met inhoud gedumpt. Bij de politie kwam de melding binnen dat er vaten gevonden waren met onbekende inhoud. Na onderzoek door de brandweer bleek het te gaan om vaten met afgewerkte olie, diesel en benzine.

De gemeente heeft de vaten weggehaald om ze te laten vernietigen. De milieupolitie stelt een onderzoek in naar de herkomst van de vaten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie