Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rondleiding natuurtuin Westerpark in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 22-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Rondleiding natuurtuin Westerpark, zondag 22 juli a.s.

Op zondag 22 juli aanstaande kunt u, vanaf 13.00 uur, onder leiding van een gids een wandeling maken door de natuurtuin in het Westerpark. Er wordt verzameld bij t Westpunt in het Westerpark. De wandeling zal ongeveer één uur duren.

Ook deze keer zijn er heel veel planten te bewonderen. Bijvoorbeeld de Brunel, die wel Bijenkorfjes genoemd worden omdat ze daar op lijken.

Het water is door de rijke plantengroei bijna niet meer te zien. Intussen hoort u misschien wel de groene kikkers kwaken. Elders zult u steeds meer oeverplanten in bloei zien komen. En tussen de oeverplanten kunt u libellen en waterjuffers zien vliegen. Inmiddels zullen de ratelaren, die ook in de kleine polder staan, zaadjes hebben. Op het dijkje hier omheen staat onder andere Pastinaak. Bij de muurtjes staan de typische muurplanten in bloei.

U vindt de natuurtuin tegenover 't Westpunt in het Westerpark in Meerzicht. Voor inlichtingen kunt u bellen (079) 341 6896 of 321 0128.Gemeente Zoetermeer © juli 2001

Last update: 19 juli 2001 (08:20)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie