Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Maasland

Datum nieuwsfeit: 23-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Oss 23-07-2001
Politiebericht district Maasland

OVERVAL OP POSTAGENTSCHAP, Nuland

Maandagmorgen is het postagentschap aan de Kerkstraat in Nuland overvallen. Rond 09.50 uur kwam een man met een zwarte helm op het agentschap binnen. Hij bedreigde de 28-jarige medewerkster en eiste geld. Nadat de vrouw de kassa had opengedaan, greep hij daaruit een nog onbekend geldbedrag. Direct hierop verliet hij het agentschap. Op een bromfiets wist hij via de Heuvelstraat te ontkomen. De overvaller betrof een man van 20 a 25 jaar, ongeveer 1.70 meter lang. De man droeg een zwarte helm, groene jas en donkere broek. Hij reed op een zwarte brom- of snorfiets zonder verzekeringsnummer en een witte buddyseat met de naam Citta erop. Getuigen die tussen 09.30 en 10.15 uur iets in de omgeving van het postagentschap hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie Oss, telefoon 0900-8844.

INBRAAK AUTO, Oss

Zondagavond is ingebroken in een drietal auto`s die geparkeerd stonden aan de Maasvallei in Oss. Van de auto`s werd steeds een portier opengebroken. Een autoradio en enkele tientallen CD`s werden gestolen. In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de van Veldekestraat in Oss. Een portier werd opengebroken. Een autoradiocd-speler, een cd-wisselaar en enkele CD`s werden gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie