Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Nieuwegein zoekt sponsors tentoonstelling

Datum nieuwsfeit: 23-07-2001
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Sponsors gezocht voor tentoonstelling 'Afval zonder grenzen' De gemeente Nieuwegein ontwikkelt samen met haar zustersteden Rundu (Namibië) en Pulawy (Polen) de tentoonstelling Afval zonder grenzen. Het doel is om door middel van dit thema de inwoners van de drie zustersteden inzicht te verschaffen in de culturele, maatschappelijke en economische overeenkomsten en verschillen. De planning is dat de tentoonstelling in januari 2002 wordt geopend in het Milieu educatief Centrum in Nieuwegein. Tegelijkertijd moet dan de website actief worden. Voor het realiseren van de tentoonstelling en de website is nog ongeveer fl. 200.000,- nodig. De grotere bedrijven in Nieuwegein krijgen een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie