Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kunstenaars maken ontwerp voor Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 23-07-2001
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Drie kunstenaars aangewezen voor ontwerp kunstwerk Batau De kunstenaars Stanislaw Lewkowicz, Marcel Smink en Jacques Vieille zijn door de commissie beeldende kunst en het college van B & W geselecteerd voor het maken van een schetsopdracht voor een kunstwerk in de wijk Batau. De drie kunstenaars zullen de komende drie maanden werken aan de schetsopdrachten. De resultaten zullen zij in oktober presenteren aan enkele vertegenwoordigers van de wijk en de adviescommissie beeldende kunst.

Op 21 juni j.l heeft de gemeenteraad van Nieuwegein de opdrachtprocedure voor een kunsttoepassing in Batau gestart. In het wijkverkeersplan Batau worden verkeersvertragende maatregelingen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie