Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Muzzy's Festival Tiendaagse op MusicFrom.nl

Datum nieuwsfeit: 23-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht* Persbericht 23 juli 2001 *

Muzzy's Festival Tiendaagse op MusicFrom.nl

De muzieksite www.MusicFrom.nl geeft tot en met zondag 29 juli tien dagen lang vrijkaarten en andere prijzen weg voor vijf festivals in Nederland. Deze Festivaltiendaagse is speciaal opgezet ter promotie van Nederlandse festivals met een ruim aanbod aan Nederlandse artiesten en bans.

Om de twee dagen komt er op de speciale Festival Tiendaagse pagina op de website MusicFrom.nl (musicfrom.nl/festivals/tiendaagse.php) een nieuw festival te staan. Via het beantwoorden van een simpele vraag over het betreffende festival maken de deelnemers kans op één van de vele prijzen zoals vrijkaarten, backstagepassen, t-shirts, posters en dergelijke. Voorwaarde voor deelname is dat je lid moet zijn van de nieuwsbrief van MusicFrom.nl

De festivals en het weggeefschema
20-21 juli: Peacedog, een eendaags hardcorefestival in Ede. Er worden 20 vrijkaarten weggegeven voor dit festival dat plaatsvindt op woensdag 25 juli aanstaande. Website: www.peacedog.org

22-23 juli: Seadance, een dancefestival op vrijdag 27 juli in Den Helder. Voor dit festival worden 20 vrijkaarten weggegeven. Website: www.seadance01.com

24-25 juli: Artquake, een festival dat plaatsvindt op zaterdag 15 en zondag 16 september in Hoofddorp, met kunst en muziek. Er zijn 10 passe-partouts en andere prijzen te winnen. Website: www.artquake.nl

26-27 juli: Waterpop, een popfestival op zaterdag 18 augustus in Wateringen. Nieuwsbriefleden maken kans op 10 super prijspakketten. Website: www.waterpop.nl.

28-29 juli: Art Connexion, een cultureel festival van 11 tot en met 16 augustus in Rotterdam. Maar liefst 50 vrijkaarten worden weggegeven.

MusicFrom
De website www.MusicFrom.nl heeft tot doel muziek in en uit Nederland te promoten door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die het internet biedt. MusicFrom.nl is een initiatief van Stichting MusicFrom. Dagelijks wordt de website door meer dan 1500 muziekliefhebbers bezocht en is daarmee een zeer geschikt medium om muziekevenementen extra onder de aandacht te brengen. Daarnaast wordt er wekelijks een nieuwsbrief gestuurd naar meer dan 12.500 abonnees.

MusicFrom.nl is dè muzieksite van Nederland. Zo zijn er op de site elke dag vele actuele nieuwsberichten te vinden, maar ook bijvoorbeeld festivalpagina's, een instrumenten- en muzikantenbank, meer dan 1100 gespecialiseerde links in diverse categorieën, een online boekingskantoor, forums, prijsvragen, interviews en columns.


** Voor informatie, vragen/opmerkingen: MusicFrom.nl, Monique v.d. Boogaard, Contentmedewerker, email: (monique@musicfrom.nl), tel: 06-20216652.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie