Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WebMethods introduceert webMethods Partner Connect Express

Datum nieuwsfeit: 23-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

webMethods introduceert webMethods Partner Connect Express

Kleine en middelgrote ondernemingen kunnen nu eenvoudig verbinding maken met handelsnetwerken, waardoor de waarde van elektronische marktplaatsen toeneemt

Amsterdam, 23 juli 2001 -- webMethods (Nasdaq: WEBM), een toonaangevend aanbieder van integratiesoftware, maakt de beschikbaarheid bekend van webMethods Partner Connect Express. Dat is een nieuw aanbod waarmee bedrijven hun handelsnetwerken kunnen uitbreiden door kleine en middelgrote ondernemingen een vereenvoudigde aansluiting aan te bieden. webMethods Partner Connect Express stelt kleinere bedrijven in staat om verbinding te maken met elektronische marktplaatsen met niet meer dan een Excel-spreadsheet, een standaard-internetbrowser, e-mail of iedere soort platte bestanden. Een server is niet nodig.

webMethods Partner Connect Express biedt een efficiënte methode voor het aansluiten van kleine en middelgrote handelspartners op openbare en besloten marktplaatsen. De distributieketen kan verder uitgebreid worden doordat bedrijven, ongeacht hun omvang, eenvoudig zaken kunnen doen middels veilige, elektronische formats. Daardoor zijn veel minder manuren nodig en neemt de mogelijkheid af om fouten te introduceren bij het overtypen van orders die handmatig heen en weer gaan tussen bedrijven.

"Het aansluiten van kleine en middelgrote bedrijven op handelsnetwerken is gunstig voor zowel die bedrijven als de betreffende marktplaats", zegt Scott Opitz, vice-president Strategic Planning and Product Marketing bij webMethods. "Tachtig procent van de leveranciers van de gemiddelde marktplaats vallen buiten de categorie 'grote ondernemingen', maar die leveranciers bieden wel veel toegevoegde waarde. Door bedrijven, ongeacht hun omvang, een snelle en eenvoudige manier aan te bieden om verbinding te maken, stelt webMethods handelsnetwerken in staat om de processen in de distributieketen te automatiseren, waarbij alle belangrijke deelnemers kunnen meedoen, ongeacht hun omvang."

Over webMethods

webMethods (Nasdaq: WEBM) is een toonaangevende leverancier van integratiesoftware. Het integratieplatform van webMethods stelt klanten in staat om een meetbaar rendement op hun investering te behalen, door bedrijfsprocessen, enterprise- en legacy-toepassingen, databases en werkstromen te koppelen. Die koppeling kan zowel binnen de onderneming worden gerealiseerd als daarbuiten, met andere bedrijven. Met het integratieplatform van webMethods kunnen klanten kosten verminderen, nieuwe bronnen van inkomsten genereren, de banden met hun klanten verstevigen, de efficiëntie van de distributieketen verbeteren en de interne zakelijke processen stroomlijnen.

webMethods is in 1996 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Fairfax, Virginia. Het bedrijf heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Europa, Azië en de Pacific. webMethods bedient wereldwijd meer dan 625 klanten, waaronder wereldwijde top-2000-bedrijven zoals Citibank, Dell, Eastman Chemical, The Ford Motor Company, Grainger, Motorola en Starbucks. Strategische partners van webMethods zijn onder andere Accenture, Ariba, Broadvision, Commerce One, Deloitte Consulting, EDS, Hewlett-Packard, i2 Technologies, J.D. Edwards, KPMG Consulting, Microsoft, Oracle, SAP AG en Siebel Systems. Meer informatie over het bedrijf is beschikbaar op www.webmethods.com

Contactpersonen:

Jill Latta
webMethods
+31 (0)20 491 97 37
(jlatta@webmethods.com)

Annemieke van Herk
Footprint Marketing
+31 (0)20 417 71 77
(annemieke@footprint.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie