Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zilver voor Junioren op EK Dressuur in Iserlohn

Datum nieuwsfeit: 23-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchZilver voor Junioren op EK Dressuur
De Nederlandse Junioren wonnen het afgelopen weekeinde zilver tijdens de Europese Kampioenschappen. De Kampioenschappen speelden zich af in het Duitse Iserlohn. Duitsland won goud op eigen bodem. De Oostenrijkse Junioren reden naar het brons.

Dominique Filion met Gouberghs Montreal, Daniëlle van Aalderen met Festivo, Richelle ter Haak met Gianni Nannini en Kim van Reijn met Conquest zetten onder leiding van bondscoach Jürgen Koschel een uitstekende prestatie neer. Dominique Filion eindigde individueel als vijfde. In de individuele finale stond Domique bij twee jurys zelfs op de eerste plaats. Daniëlle van Aalderen behaalde een mooie zevende plaats.

Aankomend weekeinde verdedigen de Nederlandse Young Riders hun teamgoud in Iserlohn. Zowel de Nederlandse Junioren als Young Riders worden ondersteund door Akzo Nobel/Intervet.


©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie