Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dakdekkers gaan digitaal

Datum nieuwsfeit: 24-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NIEUW OP HET INTERNET:

Digitale Dakdekkers

Wie denkt dat de dakdekkersbranche conservatief en behoudend is, dient deze mening toch enigszins bij te stellen. Getuige de nieuw opgezette portalsite www.dakdekkers.nl.

Ook de dakdekkersbedrijven, groothandels en montagebedrijven dienen zich met innovatie bezig te houden. Stilstand is achteruitgang en in de huidige snelle economie sta je al snel stil als je geen voorwaartse beweging maakt.

De digitale dakdekkers, gevangen onder de naam www.dakdekkers.nl, springen hier op in door de gehele branche te vertegenwoordigen op één site. Ieder bedrijf en iedere instelling die direct of indirect te maken heeft met de dakdekkersbranche, kan zich kosteloos inschrijven op deze site. Met deze registratie reserveren ze voor zichzelf een plaats in de zoekmachine en hebben zij tevens de mogelijkheid om gratis te adverteren. De digitale dakdekkers zorgen ervoor dat bezoekers het bedrijf op naam en regio kunnen vinden.

Zo kan een aannemersbedrijf een prestigieus project tonen, inclusief foto. Op deze manier kan hij gratis adverteren en tegelijkertijd onderaannemers oproepen een offerte te maken.

Is het personeel toe aan een vakgerichte cursus? Een overzicht van trainingsaanbod in het kenniscentrum biedt uitkomst.

Ook in de dagelijkse behoefte wordt voorzien. Geen tijd gehad om de krant te lezen? Het belangrijkste nieuws is op www.dakdekkers.nl te vinden. Belangrijk nieuws uit de vakbladen, maar ook algemeen nieuws uit de dagbladen. Alleen de koffie moet u zelf nog even inschenken.

Deze portal is zeer gebruiksvriendelijk en u hoeft, in tegenstelling tot sommige andere sites, niet in het bezit te zijn van een eigen website. Zorg er dus voor dat ook u hier te vinden bent met uw bedrijf.

Met vriendelijke groet,
Marco van der Aar

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie