Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gevolgen nieuwe vreemdelingenwet voor Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 24-07-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Gevolgen nieuwe vreemdelingenwet voor Rotterdam

(24/7) De nieuwe vreemdelingenwet die per 1 april van kracht is geworden heeft ook consequenties voor Rotterdam. Daarom stelt de gemeente voor om woningcorporaties via het regieteam Huisvesting Statushouders de taak te geven woningen te "matchen" aan de statushouder. De statushouder wordt bij het regieteam aangemeld door het COA. Statushouders krijgen verder een inhuizingsarrangement aangeboden door het COHAR waarbij begeleiding geboden wordt bij allerlei verplichtingen, formaliteiten en praktische zaken.

De intake voor de ABW-uitkering komt te liggen bij Migratie, Intergratie en Participatie (MIP) van SoZaWe. Hierdoor wordt de Centrale Opvang ontlast ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie