Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sollicitatiecode gemeente Rotterdam vernieuwd

Datum nieuwsfeit: 24-07-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Sollicitatiecode vernieuwd

(24-7) Burgemeester en wethouders hebben ingestemd met een aangepaste sollicitatiecode voor de gemeente Rotterdam. Hierin zijn de gedragsregels beschreven voor het werven, selecteren en aanstellen van nieuwe medewerkers.

In de aangepaste sollicitatiecode is nu ook het gemeentelijk servicepunt werving opgenomen: een bureau dat met name open sollicitanten helpt bij het vinden van een baan, stage of traineeplaats binnen de gemeente. Het servicepunt neemt aanmeldingen via internet op in een sollicitantenbank en brengt kandidaten vervolgens onder de aandacht van de diensten en deelgemeenten voor wie ze wellicht passende kandidaten zijn. Vrouwen, jongeren, arbeidsgehandicapten en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie