Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PressCorp start uitgave RoBé E-business Internetgids

Datum nieuwsfeit: 24-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse E-business Internetgids verschijnt medio aug.

Datum: Medio augustus 2001

Enschede. Multimediale uitgeverij PressCorp BV heeft haar succesvolle Zoek- en Vindsysteem voor bedrijven, overheden en non-profit organisaties uitgebreid met een nieuwe titel. Onder de titel RoBé E-business Internetgids brengt PressCorp BV een internetgids op de markt, die het inkoopproces voor bedrijven die actief zijn in het E-business tot business segment vereenvoudigt en versnelt. In deze gids zijn Nederlandse bedrijven gerubriceerd op productcategorie met hun bedrijfsnaam, woonplaats, url- en emailadres overzichtelijk te vinden. Een onmisbaar boekwerk voor een efficiente en tijdsbesparende inkoop van producten en diensten. Deze E-business Internetgids zal vier keer per jaar worden uitgebracht en is vanaf medio augustus 2001 verkrijgbaar voor f 9,95 bij de erkende vakboekhandel of te bestellen via www.presscorp.nl De E-business Internetgids gaat een integraal onderdeel uitmaken van de RoBé Gids 2001, die de eerste week van november zal gaan verschijnen.

PressCorp BV is opgericht in 1994 en is een zelfstandig onderdeel van The Need to Know Group. Mede dankzij het multimediale Zoek- en Vindsysteem is zij uitgegroeid tot de directory-specialist voor bedrijven, overheden en non-profit organisaties in Nederland. PressCorp BV geeft de volgende producten uit: RoBé Online, RoBé Gids, Handboek der Nederlanden, DNG Online, PressCorp CD-Rom, Content Partnerships.

Voor meer informatie en/of materiaal kunt u contact opnemen met Annet Molewijk, telefoon (053) 850 02 00.

PressCorp BV
Institutenweg 1
7521 PH
Enschede

Telefoon: 053-8500200
(annet@presscorp.nl)
Annet Molewijk

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie