Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bixie plezier bij Pony Club Gunterstein

Datum nieuwsfeit: 24-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Bixie plezier bij PC Gunterstein

Op 14 juli jl. konden beginnende ponyruiters in Breukelen bij PC Gunterstein de hele dag plezier hebben op een groots opgezette Bixie-dag. Bixie-dressuur, Bixie-springen en extra Bixie-spelletjes zorgden voor veel vertier. Het ponyvoetbal was niet aan elke pony besteed. Gelukkig zorgden de lange benen van sommige ruitertjes ervoor dat de bal toch in het doel ging! Ook het knalgeluid bij het ballonprikken was voor sommige pony s wel erg spannend. Andere pony s leken geboren voor de spelletjes: met de buik bijna plat op de grond en de oren in de nek sjeesden ze zo hard ze konden terug naar de finish! Alle kinderen werden verwend met een lolly en een suikerspin of pannenkoek naar keuze. Een enkeling probeerde zelfs of zijn pony soms ook van suikerspin hield&

Maar aan het eind van de dag was er voor elke pony ook een appel als gezonde lekkernij. Voor alle kinderen was er wel een lint met een hoevenkrabber. Voor sommigen waren er zelfs echte bekers.

Zo n heel apart Bixieconcours met alleen maar plezier en vertier op beginnersniveau, is echt een aanrader voor andere verenigingen. Eén zo n dagje en kinderen zitten al een stuk vrijer en met meer initiatief op de pony. Elke provincie heeft Bixie-coördinatoren, dus bel hen eens voor een idee. Leuker kun je het voor kinderen en hun ouders bijna niet doen!

Tekst: Claartje van Andel

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie