Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maastricht

Datum nieuwsfeit: 25-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 25-07-2001 Politiebericht Maastricht (RKey; 16.45 u) Woensdag, 25 juli 2001

District Maastricht

Maastricht; beroofd
Een 22-jarige man uit Maastricht heeft bij de politie aangifte gedaan van beroving met geweld. Het slachtoffer liep afgelopen nacht/vanmorgenvroeg omstreeks 04.30 uur op de Achter het Vleeshuis in Maastricht toen hij vanachter plotseling op zijn hoofd werd geslagen en op de grond neerviel. Terwijl hij op de grond lag werd hij door de overvaller nog geslagen en vervolgens beroofd van zijn beurs. Daarin bevonden zich papieren en een geldbedrag van ongeveer zestig gulden. Met de buit is de agressieve overvaller weggerend via de Kersenmarkt. Het slachtoffer heeft zich aan een bij de overval opgelopen hoofdwond en meerdere kneuzingen, medisch laten verzorgen. De politie stelt een onderzoek in.

Signalement overvaller:

* blanke man;

* tussen 1.80 m en 1.85 m;

* fors gebouwd;

* donker bruin, halflang steil haar;

* opvallende brede, bruinkleurige snor;

* gekleed in een ecru kleurig t-shirt voorzien van een onbekend opschrift in rode letters en een lichtblauwe spijkerbroek

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie