Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HP maakt op iSCSI-gebaseerde Storage on Ethernet mogelijk

Datum nieuwsfeit: 26-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

HP maakt op iSCSI-gebaseerde Storage on Ethernet mogelijk

Amstelveen, 25 juli 2001 - Hewlett-Packard gaat de bestaande Storage Area Networks (SANs) uitbreiden met een oplossing gebaseerd op de iSCSI-standaard. Met dit Storage on Ethernet (SoE) initiatief krijgen gebruikers de mogelijkheid een SAN-oplossing te kiezen die gebruikmaakt van de Ethernet-netwerktechnologie (hoge snelheid LAN in combinatie met een TCP/IP-verbinding). HP verwacht de eerste iSCSI-oplossingen eind van dit jaar te kunnen leveren. Het SoE-initiatief is te zien als een belangrijke aanvulling op HP's Fibre Channel-programma.

Netwerkoplossingen zoals dit SoE-initiatief zijn sleutelcomponenten van HP's Federated Storage Area Management strategie (FSAM) ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie