Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Danka introduceert nieuw kleurensysteem

Datum nieuwsfeit: 25-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Danka introduceert de Infotec 7513, een kleurensysteem dat voldoet aan alle nieuwe standaarden

Woerden, 25 juli 2001 -Infotec komt deze zomer met een nieuw kleurensysteem, de Infotec 7513, opvolger van de 7410/e. Infotec heeft met dit systeem vooruitgang geboekt wat betreft de kwaliteit en de productiviteit. De kwaliteit valt af te leiden uit de standaardresolutie van 600 dpi en een kleurdiepte van 10bit. Bovendien zorgt Laser Phase Control voor betere randscherpte van lijnen en teksten en zorgt een nieuw ontwikkelde methode voor zeer goede volvlakken en overgangen van kleur. De verbeterde productiviteit komt naar voren in de afdruksnelheid. De 7513 heeft een snelheid van 13 A4 afdrukken per minuut bij printen/ kopiëren in full colour. In zwart-wit haalt dit systeem 51 A4 afdrukken per minuut. Bovendien biedt de 7513 meer papiermogelijkheden wat de productiviteit aanzienlijk ten goede komt. Zo is het mogelijk om met een maximum van 256 g/m2 uit de 2e en 3e papierlade te produceren en is het tevens mogelijk om aflopend A3++ te produceren vanuit de handinvoer.

De hoogwaardige kwaliteit en productiviteit maken dit systeem uitermate geschikt voor een gespecialiseerde en productie-omgeving, zoals reclamebureau's en drukkerijen/copyshops. De 7513 is uitermate geschikt voor het produceren van kleurenproeven, catalogi, leaflets, presentatiematerialen en direct mailings. Daarnaast is dit nieuwe systeem tevens goed in te zetten voor de gebruikelijke Office-toepassingen. Deze afdelingscopier/printer kan gezien de snelheid dan standaard als zwart/wit systeem ingezet worden en biedt tevens een full colour mogelijkheid voor het afdrukken van presentaties of andere documenten die de hogere attentiewaarde van kleur kunnen gebruiken.

Het systeem kan worden uitgerust met 2 verschillende Efi Fiery controllers: een ingebouwde controller bedoeld voor een office omgeving en een externe controller ontworpen voor hoge kwaliteit en meer bedoeld voor een toepassing in veeleisende omgevingen.

Voor meer persinformatie & beeldmateriaal:
Marloes Antheunis
0348 - 405 423
E-mail: (m.antheunis@danka.nl)
Of kijk op: www.danka.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie