Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FC Groningen stelt Fantourbeleid voor komend seizoen vast

Datum nieuwsfeit: 25-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: FC Groningen
Zoek soortgelijke berichten
FC Groningen

Fantourbeleid seizoen 2001/2002

Datum: 25-07-2001 Tijd: 16:49

FC Groningen heeft het FanTourbeleid voor komend seizoen vastegesteld. Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over de mogelijkheid van het bezoeken van de uitwedstrijden van FC Groningen.

Prijzen De prijs voor de FanTour blijft het komende seizoen nagenoeg gelijk aan het afgelopen seizoen. De FanTour naar FC Utrecht, SC Heerenveen, De Graafschap, AZ en NEC kosten 40 gulden. Overige wedstrijden kosten 50 gulden.
Door de sterk stijgende prijzen van onder andere het busvervoer wordt per 1 januari 2002 een prijsverhoging doorgevoerd. De prijzen worden respectievelijk verhoogd naar 20 en 25 euro.

Vervoer Het is voor FC Groningen afgelopen seizoen moeilijk om in te schatten hoeveel supporters mee zouden gaan met de FanTour. Gezien de ervaringen verwachten wij dat dit komend seizoen beter is te voorspellen. Hierdoor kan busonderneming Henk Lanting eerder op de hoogte gesteld worden van het aantal gewenste bussen. Dit heeft weer tot gevolg dat er vaker luxe touringcars kunnen rijden.

Lidmaatschap Het lidmaatschap voor de FanTour is verlaagd van 25 gulden naar 10 gulden. Per 1 januari 2002 wordt dit bedrag verhoogd naar 5 euro. Vanaf dit seizoen is het lidmaatschap van Supportersvereniging niet meer gekoppeld aan het FanTour-lidmaatschap. Alle FanTour-leden dienen zich vanaf 9 augustus op donderdagen tussen 8.30 uur en 19.00 uur terecht bij de FC Receptie om hun lidmaatschap te verlengen en voor nieuwe leden om een FanTour-kaart aan te vragen. Ook op de Open Dag is de FC Receptie geopend voor het aanvragen van pasjes voor het nieuwe seizoen.

Inschrijving
Twee weken voor elke uitwedstrijd gaat de inschrijving voor de FanTour van start. Leden kunnen telefonisch reserveren met vermelding van het nieuwe lidmaatschapsnummer. Vervolgens dienen de 'buskaarten' uiterlijk twee werkdagen voorafgaand aan de wedstrijd betaald te zijn. Uitzondering wordt gemaakt voor personen die gebruik maken van de opstapplaatsen Assen-Noord en Zwolle-Zuid.

Bron: Internetredactie FC Groningen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie