Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reconstructie Rietstraat/'t Geluk Geldrop

Datum nieuwsfeit: 25-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Geldrop
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 25 juli 2001

RECONSTRUCTIE RIETSTRAAT/'T GELUK

Maandag 6 augustus aanstaande begint de uitvoering van de reconstructie van de Rietstraat (vanaf de Helze tot De Lammert) en van het kruispunt Rietstraat/'t Geluk. De werkzaamheden zullen naar verwachting 10 weken in beslag nemen en afgerond zijn op 12 oktober 2001. De reconstructie omvat onder meer het vervangen van de riolering en het wegdek. In het kader van Duurzaam Veilig Verkeer worden de kruisingsvlakken met de Neerlandstraat, de Beemdstraat, De Lammert en `t Geluk verhoogd aangelegd.

Tussen 6 augustus en 12 oktober zullen tevens de huisaansluitingen (rioleringen) tot aan de perceelsgrens worden vervangen; op deze grens wordt een nieuw ontstoppingsstuk geplaatst. De riolering en de wegverharding tussen het kruispunt met De Lammert en `t Geluk zijn in een eerder stadium vernieuwd; deze zullen daarom tijdens de werkzaamheden niet vervangen worden.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is de Rietstraat vanaf de Helze tot en met De Lammert afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie