Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwegein zoekt locaties voor ondergrondse afvalcontainers

Datum nieuwsfeit: 25-07-2001
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Gemeente zoekt locaties voor ondergrondse afvalcontainers Eind 1999 is de gemeenteraad tot het besluit gekomen de Splitser op te heffen en glas en papier in te zamelen via een systeem van ondergrondse containers. Het college van burgemeester en wethouders heeft nu vastgesteld hoe dat systeem wordt ingevoerd. Zo is besloten de wijknetwerken om advies te vragen over de beoogde 75 locaties voor ondergrondse containers. Ook is extra aandacht voor belangen van omwonenden van deze locaties. Naar verwachting zullen eind 2002, begin 2003 ondergronds glas- en papiercontainers worden geplaatst, verspreid over de gehele gemeente. Op elk van deze locaties kan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie