Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Omleidingen vanwege reconstructie Symfonielaan Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 25-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Omleidingen in verband met reconstructie Symfonielaan Vanaf 11 juni 2001 werkt de gemeente Nieuwegein aan de Symfonielaan. De gemeente voert de reconstructie van de Symfonielaan in drie fasen uit, zoveel mogelijk in en rond de zomervakantie.

Fase 1: van 11 juni - 13 aug
Inmiddels vordert fase 1, die de aanleg omvat van de vrijliggende fietspaden langs de Symfonielaan (vanaf de kruising met de trambaan tot aan de Blauwe Brug) en de reconstructie van de Symfonielaan tussen de A.C. Verhoefweg en de kruising met de trambaan. Deze werkzaamheden hebben vertraging opgelopen, omdat door het regenachtige weer geen asfalt kan worden gelegd. De laatste asfaltlaag wordt in de week van 13 augustus aangebracht. Tot die tijd wordt de toegang tot Blokhoeve en de Harmonielaan via de omleidingsroute op het parkeerterrein van Blokhoeve in stand gehouden. Ook de fietsers zullen nog even gebruik moeten maken van een omleidingsroute, die met bordjes is aangegeven.

Fase 2: van 23 juli 31 aug
Tijdens fase 2, de reconstructie van de Symfonielaan tussen de Utrechtsestraatweg en de Harmonielaan, wordt de Symfonielaan afgesloten voor alle doorgaand gemotoriseerd verkeer. De bebording rond de Symfonielaan wordt deze week verbeterd, om voor automobilisten meer helderheid te creëren.
Tijdens fase 2 zijn de bedrijven aan de Symfonielaan en de Buxtehudelaan alleen te bereiken via de hieronder aangegeven route naar de Buxtehudelaan. Personeel en bezoekers mogen daar hun auto parkeren, en zullen het laatste stukje te voet moeten afleggen.

Omleidingroute (-----) naar bedrijven aan de Symfonielaan en Buxtehudelaan van 23 juli tot en met 31 augustus.

De buslijnen 116, 51 en 280 gaan via de A.C. Verhoefweg en de Sweelincklaan naar de Diepenbrocklaan. De haltes Buxtehudelaan en Orpheuslaan vervallen. Er komt een tijdelijke halte op de hoek van de Sweelincklaan en de Diepenbrocklaan.

Fase 3: van 3 28 sept
Tijdens fase 3 wordt de Symfonielaan tussen de kruising met de trambaan en het hart van de Harmonielaan gereconstrueerd. Tijdens de werkzaamheden is steeds één weghelft afgesloten. De verkeersstroom wordt geregeld met verkeerslichten.Invoerdatum 25-7-2001


Copyright © Gemeente Nieuwegein Martinbaan 2
3439 NN Nieuwegein

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie