Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KLM past Europese vluchten aan

Datum nieuwsfeit: 26-07-2001
Bron: KLM
Zoek soortgelijke berichten
KLM


01/037


KLM PAST EUROPESE VLUCHTEN AAN

AMSTELVEEN, 26 juli 2001 De KLM gaat met ingang van de winterdienst op 28 oktober 2001 de vluchtuitvoering op Malmö in Zuid-Zweden staken. Sinds de nieuwe brug over de Sont is geopend, kan het vervoer naar en vanuit de regio Malmö uitstekend via de luchthaven van Kopenhagen worden bediend. Malmö is vanaf de luchthaven Kastrup van Kopenhagen over de nieuwe brug zelfs veel sneller te bereiken dan vanaf de luchthaven van Malmö zelf.

Om het vervoer uit Zuid-Zweden goed te kunnen accommoderen, gaat de KLM op de vijf dagelijkse vluchten tussen Amsterdam en Kopenhagen grotere vliegtuigen inzetten. De Fokker 50-capaciteit van KLM cityhopper, die vrijkomt als gevolg van het staken van de KLM-vluchtuitvoering op Malmö, zal worden ingezet om extra frequenties te kunnen aanbieden op de bestemmingen Bremen, Bristol, Brussel en Luxemburg.

Deze aanpassing van de Europese dienstregeling past in het KLM-beleid om het rendement uit netwerkexploitatie en capaciteitsinzet te optimaliseren.

AMS/DR/BK

CORPORATE COMMUNICATIONS (AMS/DR)
Marjolein Schotel
Assistant to Media Relations
tel: 31-20 649 45 45
fax: 31-20 648 80 92
Email: (secr.mediarelations@klm.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie