Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 26-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 26-07-2001
Mediaberichten 26 juli (17.00 uur)

VENRAY Bromfietser op autosnelweg
VENRAY De politie heeft woensdagavond op de A73 onder Venray een 33-jarige bromfietser uit Veulen bekeurd. De man reed met zijn bromfiets over de autosnelweg omdat hij bijna geen brandstof meer had en hij wilde tanken bij een tanstation op de A73. Naar aanleiding van een melding troffen agenten hem aan en bekeurden hem. Een medewerker van een beveiligingsbedrijf had de man inmiddels al laten stoppen.

REGIO Snelheidscontroles
REGIO LIMBURG-NOORD Tijdens diverse snelheidscontroles in Midden en Noord-Limburg heeft de politie Limburg-Noord gisteren en vandaag totaal 1817 bekeuringen uitgedeeld. Een overzicht: NEDERWEERT Tijdens een radarcontrole op de N275 in het kader van het project Samen Minder heeft de politie woensdagmiddag 15 bekeuringen opgemaakt onder de 744 passanten.Hoogst gemeten snelheid vooralsnog onbekend. NEDERWEERT Tijdens een radarcontrole op de N275 in het kader van het project Samen Minder heeft de politie donderdagmorgen 134 bekeuringen opgemaakt onder de 1245 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedraagt 123 km/uur terwijl maximum snelheid 80 km/uur bedraagt. BAARLO Tijdens een radarcontrole op de Napoleonsbaan in het kader van het project Samen Minder heeft de politie woensdagmiddag 284 bekeuringen opgemaakt onder de 1284 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedraagt 105 km/uur terwijl de maximum snelheid 50 km/uur bedraagt. BAARLO Tijdens een radarcontrole op de Napoleonsbaan in het kader van het project Samen Minder heeft de politie woensdagavond 83 bekeuringen opgemaakt onder de 709 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedraagt 82 km/uur terwijl de maximum snelheid 50 km/uur bedraagt. VENLO - Tijdens een radarcontrole op de Klagenfurtlaan heeft de politie donderdagmorgen 1275 bekeuringen opgemaakt onder de 4940 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 98 km/uur terwijl de maximum snelheid 50 km/uur bedraagt. VENLO - Tijdens een radarcontrole op de Weselseweg heeft de politie woeensdagmiddag 26 bekeuringen opgemaakt onder de 385 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 90 km/uur terwijl de maximum snelheid 60 km/uur bedraagt.

HORN Verkeersgewonde
HORN Bij een kop / staart aanrijding tussen een motorfiets en een bedrijfsauto op de Heythuyserweg is woensdagmiddag de 32-jarige motorrijder uit Maasbree gewond geraakt. Hij werd met onbekend letsel opgenomen in het Roermondse ziekenhuis. De aanrijding ontstond toen de 53-jarige bestuurder van de bedrijfsauto uit Maasbree vanwege noodzaak in het verkeer moest afremmen en de motorrijder dit kennelijk te laat bemerkte. De motorfiets botste achterop de bedrijfsauto met een gewonde en de nodige schade tot gevolg.

VENLO Arrestatie winkeldief
VENLO De politie heeft woensdagavond in een winkel aan de Straelseweg een 38-jarige inwoonster van de gemeente Venlo aangehouden nadat ze levensmiddelen ter waarde van ruim 40 gulden had gestolen. De verdachte werd door winkelpersoneel betrapt en aangehouden. Ze kreeg een geldboete van 300 gulden opgelegd.

AMERICA Gezochte doorrijder gearresteerd
AMERICA De politie op Schiphol heeft woensdagavond op het vliegveld een 34-jarige inwoner van Venray gearresteerd. De man werd al geruime tijd gezocht in verband met een doorrijding na aanrijding in America op zaterdag 13 februari 1999. De verdachte werd overgedragen aan de politie Limburg-Noord die hem verder zal horen. Op 13 februari 1999 was de verdachte betrokken bij een aanrijding op de Midden Peelweg naar aanleiding van een foutieve inhaalmanoeuvre. Na de aanrijding vluchtte de verdachte en werd ondanks een zoekactie niet meer aangetroffen. Een 37-jarige man uit Oirlo bestuurde destijds de auto waarin ook de verdachte zat. De bestuurder raakte toen ernstig gewond, de andere partij 2 personen uit Geijsteren liep lichtere verwondingen op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie