Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rijweg Muzieklaan Zoetermeer tijdelijk weer opengesteld

Datum nieuwsfeit: 26-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Rijweg Muzieklaan tijdelijk open vanaf 26 juli a.s.

In de periode van donderdag 26 juli aanstaande, vanaf 13.00 uur, tot en met dinsdag 21 augustus (07.00 uur) wordt de rijweg van de Muzieklaan ter hoogte van de Zwaardslootseweg weer opengesteld voor het verkeer.
De reden hiervoor is dat de aannemer, welke bezig is met de aanleg van de rotonde Zwaardslootseweg, in deze periode met vakantie is. Ook buslijn 73 (Centrum West-Buytenwegh-Meerzicht-Centrum West) zal in deze periode weer de route via de Muzieklaan rijden.

Opnieuw afgesloten
Vanaf dinsdag 21 augustus (07.00 uur) tot en met vrijdag 31 augustus (16.00 uur) is de Muzieklaan weer afgesloten ter hoogte van Zwaardslootseweg in verband met het afwerken van de rotonde en het aanbrengen van de verschillende asfaltlagen alsmede de bijbehorende wegmarkeringen.

Informatie
Voor informatie en/of vragen over deze werkzaamheden kan men op werkdagen bellen met de wijkpost Buytenwegh de Leyens: bereikbaar onder telefoonnummer (079) 346 9004.Gemeente Zoetermeer © July 2001

Last update: 25 July 2001 (10:13)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie