Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Marktkramen in Deventer verplaatst naar winkelcentrum

Datum nieuwsfeit: 26-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

Marktkramen verplaatst naar winkelcentrum Pieter de Hooghstraat

Burgemeester en wethouders hebben besloten de marktplaatsen op de donderdagen bij buurtcentrum De Zandbank in de wijk Zandweerd vanaf donderdag 26 juli op te heffen en te verplaatsen naar de parkeerlocatie in het winkelcentrum aan de Pieter de Hooghstraat.

Aanleiding tot verplaatsen van de marktplaatsen is een sterk dalende omzet op de locatie bij het buurthuis. Ook heeft het Midden en Kleinbedrijf namens de gevestigde winkeliers van het winkelcentrum aan de Pieter de Hooghstraat het belang van de komst van de marktplaatsen onderschreven. Door het verplaatsen van de standplaatsen krijgt het winkelcentrum een groter productaanbod.

Vanaf donderdag 26 juli, wekelijks van 11 tot 16 uur, staan er marktkramen voor de verkoop van vis, kaas en zuivel in het winkelcentrum. De gemeente gaat na of binnen de Ambulante Handel belangstelling is voor het innemen van een standplaats voor aardappelen, groenten, fruit, bloemen, planten en/of brood, koek en banket.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie