Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

2organize maakt een Content Management Systeem voor Skill

Datum nieuwsfeit: 26-07-2001
Bron: Roto Smeets de Boer NV
Zoek soortgelijke berichten
PlantijnCasparie

Rotterdam, 26 juli 2001 - 2organize zal voor Skil, wereldwijd opererend producent van elektrische gereedschappen, een Content Management Systeem ontwikkelen waarmee productinformatie in 22 talen efficiënt kan worden beheerd. Het systeem is gebaseerd op XML-technologie. Door middel van een Catalogue Publishing Systeem zullen in de eerste fase productcatalogi in 22 talen worden gepubliceerd. In een later stadium zullen vanuit hetzelfde Content Management Systeem ook internetpagina's en productkaarten worden gepubliceerd.

Over Skil Europe BV
Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf Skil is pionier op het gebied van de ontwikkeling van elektrisch handgereedschap. Het bedrijf dat is opgericht in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie