Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 27-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Uden 27-07-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

TE HARD, Veghel

Donderdagmiddag is een 32-jarige motorrijder uit Sint Oedenrode bekeurd. De man reed over de Corridor in Veghel, waar 80 km/u gereden mag worden, met een snelheid van 168 km/u. De motor van de man is in beslag genomen en zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Van twee andere bestuurders is het rijbewijs ingevorderd omdat ze te hard reden. Een 20 jarige man uit Veghel reed 136 km/u net als een 22 jarige man uit Ravenstein. Verder werden op deze weg nog 31 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden.

Op de Gemertsedijk in Erp zijn dezelfde middag 10 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogste snelheid hier was 130 km/u. (80 km/u toegestaan)

Op de Gemertseweg in Boekel zijn 5 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 101 km/u. (80 km/u toegestaan)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie