Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Deadline EU richtlijn elektronische handtekeningen gehaald

Datum nieuwsfeit: 27-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

DEADLINE VOOR TOEPASSING EUROPESE RICHTLIJN INZAKE ELEKTRONISCHE HANDTEKENINGEN GEHAALD GlobalSign biedt nu reeds gekwalificeerde certificaten aan. Brussel, 27 juli 2001 - Nagenoeg alle lidstaten van de Europese Unie hebben hun doelstelling gehaald en pasten de Europese Richtlijn inzake Elektronische Handtekeningen toe vóór de deadline van 19 juli 2001. De Europese Richtlijn 99/93 inzake Elektronische Handtekeningen omschrijft de minimumvereisten voor de certificaten, de leveranciers van certificatiediensten, de aanmaak van handtekeningen en de verificatieapparatuur. Het sleutelbegrip van de wetgeving is de geavanceerde elektronische handtekening, die via het gebruik van "gekwalificeerde certificaten" dezelfde waarde krijgt als een geschreven handtekening. GlobalSign, een vooraanstaande Trust ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie