Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dodelijk verkeersongeval in Sevenum

Datum nieuwsfeit: 27-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 27-07-2001
Mediaberichten 27 juli (11.30 uur)

SEVENUM Dodelijk verkeersongeval-3
SEVENUM De aanrijding tussen een fietser en een vrachtwagen donderdagmiddag vond plaats op de kruising Midden Peelweg Kleefsedijk in Sevenum. Bij het ongeval is een 81-jarige man uit Kronenberg om het leven gekomen, hij overleed omstreeks 18.45 uur in het ziekenhuis te Nijmegen. De man werd onder politiebegeleiding per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Een traumahelikopter kwam eveneens naar de plaats van het ongeval, de bemanning verleende eerste hulp maar besloot het slachtoffer niet door de lucht te vervoeren. De 81-jarige fietser werd bij het oversteken van de Midden Peelweg aangereden door een 41-jarige vrachtwagenchauffeur uit Beringe. Laatstgenoemde verklaarde dat de fietser plotseling de weg overstak en hij hem ondanks fors remmen niet meer kon ontwijken. Het verkeer werd ter plaatse enige tijd door agenten geregeld. De politie stelt nog een nader onderzoek in.

TEGELEN 190 bekeuringen
TEGELEN Bij een radarcontrole op de Rijksweg N271 heeft de politie donderdagmiddag in het kader van het project Samen Minder 190 bekeuringen opgemaakt onder de 1668 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/uur terwijl de maximum snelheid 50 km/uur betreft.

ROERMOND Gestolen auto uitgebrand
ROERMOND Op de Heidebaan brandde donderdag een personenauto volledig uit. De auto was in de nacht van woensdag op donderdag gestolen op de Maria Theresialaan in Roermond en de eigenaar had al aangifte bij de politie gedaan. De brandweer wist het vuur te blussen en de auto werd afgesleept.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie