Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ThunderStore opent vestiging in Noord-Amerika

Datum nieuwsfeit: 27-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

THUNDERSTORE BV

ThunderStore opent vestiging in Noord-Amerika

ThunderStore opent vestiging in Noord-Amerika

.s-Hertogenbosch, 27 Juli 2001, -ThunderStore, een gerenommeerd softwarehuis gespecialiseerd in het ontwikkelen van Informatie Integriteit oplossingen, kondigt voor de distributie van de ThunderStore producten een samenwerkingsovereenkomst met een Amerikaanse partner aan.

Binnen deze samenwerking zal ThunderStore Noord-Amerika, geleidt door Cholo I. Manso, het gehele productassortiment introduceren op de Noord-Amerikaanse markt. Vanuit het Noord-Amerikaanse hoofdkantoor, gevestigd in Ottowa (Canada), wordt zowel technische- als commerciële support verleend om de Noord-Amerikaanse markt te ondersteunen.

Cholo Manso deelt trots mee: .Door onze ervaring op de beveiligingsmarkt en onze kennis betreffende de specifieke behoeften van klanten verwelkomen we ThunderStore als een perfecte oplossing, die de nieuwste trend op het gebied van beveiliging het tegengaan van interne dreigingen- zal invullen. Daarnaast is ThunderStore Noord-Amerika, dankzij haar ervaring in distributie en support van equivalente beveiligingsproducten in staat directe support te verlenen voor alle ThunderStore oplossingen..

Dick Geheniau, directeur van ThunderStore hoofdkantoor, verklaart: .Het is een geweldige kans, die je niet vaak krijgt, om met een geheel senior management team met meer dan tien jaar ervaring in de IT beveiliging, ThunderStore.s Europese successen uit te kunnen breiden met de Noord-Amerikaanse markt. We verwelkomen de aanvulling van expertise en kennis voor ons hoofdkantoor..

Over ThunderStore
ThunderStore.s missie is het waarborgen van de integriteit van applicaties en data tegen alle dreigingen van binnenuit de organisatie. Hiermee wil zij een bijdrage leveren aan de efficiency en continuïteit van organisaties. De unieke technologie die data monitort en filtert, stelt organisaties in de gelegenheid om data en applicatiegebruik van binnenuit optimaal te managen en beveiligen.

ThunderStore ziet lokale marktvertegenwoordiging als een van haar belangrijkste strategieën voor het behalen van wereldwijd succes. Het hoofdkantoor van ThunderStore bevindt zich in .s Hertogenbosch. Wij nodigen nieuwe partners geregeld uit voor trainingen en support. ThunderStore partners zijn gevestigd in verschillende Europese landen en onze nieuwe partner in Noord-Amerika.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Maria Penedo Cumplido - Marketing assistant
(maria@thunderstore.com)

ThunderStore BV
Havensingel 1
5211 TX
's-Hertogenbosch
Tel: 073-6154860
Fax: 073-6121830
www.thunderstore.com

27 jul 01 11:59

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie