Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Activiteiten Dúnamis overgenomen door Platform Biologica

Datum nieuwsfeit: 27-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Utrecht, 27 juli 2001

Persbericht

Activiteiten Voedingsinstituut Dúnamis overgenomen door Platform Biologica

Platform Biologica, de beleids- en promotieorganisatie voor biologische landbouw en voeding neemt per 1 augustus 2001 de activiteiten van Voedingsinstituut Dúnamis over. Afgelopen maand bleek dat Dúnamis niet meer zelfstandig het hoofd boven water kon houden, ondanks de waardering en steun van vele consumenten, donateurs en relaties. De producten en diensten van het voormalige Voedingsinstituut Dúnamis worden door Platform Biologica op dezelfde voet voortgezet.

Voedingsinstituut Dúnamis is sinds de oprichting in 1991 een vertrouwd en gewaardeerd instituut voor deskundige adviezen over voeding. Naast de Biologische Voedingstelefoon kunnen consumenten hier terecht voor kookcursussen, lezingen over voeding en tal van brochures en boekjes over de relatie tussen voeding en gezondheid. Nadat afgelopen maand het faillissement over Dúnamis werd uitgesproken, heeft het bestuur van Dúnamis ex-directeur, oprichter en arts Machteld Huber de opdracht gegeven om een nieuwe moeder voor de activiteiten te vinden. Platform Biologica werd als beleids- en promotieorganisatie voor biologische landbouw en voeding benaderd om de activiteiten over te nemen. Als uitgever van onder andere het consumententijdschrift Smaakmakend en als organisator van de landelijke Open Dagen bij de biologische boer, ziet Platform Biologica dit als een versterking van haar mogelijkheden om consumenten optimaal te informeren over alle aspecten van biologische voeding van grond tot mond.

De producten en diensten van het voormalige Voedingsinstituut Dúnamis zijn vanaf heden bij Platform Biologica te bestellen. Oprichtster Machteld Huber blijft als inhoudelijk adviseur aan de activiteiten verbonden en ook de Biologische Voedingstelefoon blijft in de lucht. Weliswaar op een ander nummer: 030- 2339978 maar op dezelfde tijden (maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur) en met dezelfde ervaren voedingsdeskundige mevrouw Woutje Boomsma.

De Biologische Voedingstelefoon en Voedingsinstituut Dúnamis zijn vanaf 1 augustus gehuisvest in het pand van Platform Biologica. Het nieuwe adres van Dúnamis wordt hiermee:

Platform Biologica, t.a.v. Dúnamis, Postbus 12048, 3501 AA Utrecht

Biologische Voedingstelefoon: (030) 2339978; maandag, woensdag, vrijdag van 10:00-13:00 uur

Telefoon Platform Biologica: (030) 2339970 (kantooruren); Fax: (030) 2304423

E-mail: (dunamis@platformbiologica.nl)

Internet: www.platformbiologica.nl/dunamis

Voor meer informatie:

Platform Biologica, Bert van Ruitenbeek of Annelijn Steenbruggen, tel. (030) 2339970 Met vriendelijke groet,
Annelijn Steenbruggen, coördinator voorlichting en PR

Platform Biologica

Postbus 12048
3501 AA Utrecht
T 030-2339970, direct 2339982
F 030-2304423

Ellen Winkel is van half juni tot half oktober 2001 met zwangerschapsverlof. Gedurende deze periode neemt Annelijn Steenbruggen haar taken over.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie