Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Partnerovereenkomst Cliënt Automatisering en KPN Telecom

Datum nieuwsfeit: 27-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PARTNEROVEREENKOMST CLIËNT AUTOMATISERING EN
KPN TELECOM EXTERNE DISTRIBUTIE

Cliënt Automatisering en KPN Telecom Externe Distributie tekenden 25 juli jl. in Den Haag een partnerovereenkomst. Hiermee is Cliënt voortaan officieel KPN Telecom ICT Business Partner. Het partnership biedt Cliënt de mogelijkheid WAN-infrastructuur- en internetoplossingen te bundelen tot complete ICT-oplossingen.

Voor Cliënt Automatisering ­ gevestigd in Eersel ­ betekent de ondertekening wederom een versteviging van de marktpositie. Eerder werden overeenkomsten gesloten met Compaq, HPC en KN. "KPN Telecom Externe Distributie is voor ons de schakel naar de rest van de KPN-organisatie. Samen voorzien we in de toenemende vraag aan bandbreedte", aldus Cliënt directeur Maarten Houben. "Onze klanten plukken hiervan de vruchten. Wij bieden ze complete infrastructuur, gebaseerd op hoogwaardige technologie en de gebundelde expertise van gerenommeerde organisaties. Waarbij we als Cliënt het centrale aanspreekpunt blijven." De overeenkomst leidt in de toekomst onder meer tot een totaalpakket voor het MKB met KPN-diensten, Compaq-hardware en Cliënt-service.

"Het is een eer door KPN te worden geselecteerd. Van de duizenden ICT bedrijven in Nederland zijn er maar enkele tientallen die dat kunnen zeggen. Toch een bewijs van onze goede naam", aldus Houben. Cliënt, opgericht in 1995, bestaat uit Cliënt Automatisering bv en Cliënt Systeembeheer bv. De onderneming richt zich primair op de zakelijke eindgebruiker in de branches advocatuur, notariaat, makelaardij en overige dienstverlening.

KPN Telecom Externe Distributie (KPN Telecom ED) vormt het aanspreekpunt voor externe distributiekanalen. Voor het welslagen van automatiseringsprojecten bij organisaties is een goede communicatie-infrastructuur, afgestemd op specifieke behoeften, van onschatbaar belang. KPN Telecom ED biedt deze infrastructuur.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie