Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Groot hippisch weekeind te Reuver

Datum nieuwsfeit: 28-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchGroot hippisch weekeind te Reuver
Nissan/KNF Challenge CUP/AMEV Hippo Dressuur Cup

In het weekeinde van 28 en 29 juli a.s. organiseert LRV de Paardenvriend uit Reuver (L) een groot Concours Hippique voor ponies en paarden. Deze happing vindt plaats op de terreinen rond manege de Vossenkuil te Reuver.
Het hippisch weekeinde wordt op zaterdag geopend door de ponyruiters en -amazones. Zondags komen meer dan 1000 combinaties bij de paarden aan de start. De wedstrijden zijn open gesteld voor combinaties uit geheel Limburg.
Nieuw dit jaar is de AMEV Hippo Dressuur Cup gesponsord door AMEC Hippo Paardenverzekeringen. In deze rubriek komen uitsluitend ZII-combinaties aan de start, die zullen strijden om een startplaats in de halve finale.
Na het succes van verleden jaar heeft LRV de Paardenvriend wederom toestemming verkregen om een wedstrijd in het kader van de NISSAN/KNF Challenge Cup te laten verrijden. Sponsor van deze Cups is Nissan Motor Nederland BV. Aan deze springcompetitie mogen alle startgerechtige ZZ-combinaties deelnemen. Ook deze ruiters strijden om een startplaats in de halve finale. Beide rubrieken worden in de middaguren verreden.

De entree op beide dagen is GRATIS.©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie