Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Scania-spektakel op Truckstar Festival in Assen

Datum nieuwsfeit: 28-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Beers Bedrijfsauto
Zoek soortgelijke berichten

Beers Bedrijfsauto

Veel Scania-spektakel op Truckstar Festival 28 en 29 juli in Assen07-07-2001
Scania pakt weer goed uit op het Truckstar Festival 2001! Naast de vele schitterende Scania's die op onze stand te bewonderen zijn, is uiteraard ook Svempa weer van de partij met zijn nieuwste Scania dragracer SLINGSHOT2. Wie een paar jaar geleden nog zijn eerste dragracer in Assen heeft gezien weet dat Svempa wederom een spektaculaire truck op basis van een verlaagde Torpedo heeft gebouwd. Op veler verzoek zal hij deze keer ook zijn schitterende Shark weer meenemen. Svempas Slingshot2
Svempas New Shark Maar er is op 28 en 29 juli op het TT-circuit in Assen veel meer te beleven op de Scania-stand. Wat dacht u van een doorlopende Scania King of the Road Show gepresenteerd door niemand minder dan de bekende presentator Hans Versnel. Hier zijn voor de echte Kings en Queens of the Road leuke prijzen te winnen.

Mis het niet en bezoek op 28 en 29 juli op het TT-circuit in Assen de stand van de enige echte King of the Road!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie