Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

OPTA over RIA-oordeel

Datum nieuwsfeit: 28-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
OPTA

In het kader van het door het College van de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (hierna: het college) gegeven oordeel over de referentie-interconnectie-aanbieding (hierna: RIA- oordeel) d.d. 28 juli 2000 deelt het college u het navolgende mee.

Zoals u wellicht bekend is heeft OPTA in het RIA-oordeel gesteld dat de RIA van KPN op 42 dictumpunten dient te worden aangepast. Bij een tussentijdse beoordeling van de (aangepaste) RIA heeft OPTA echter moeten constateren dat de implementatie van het RIA-oordeel door KPN op diverse onderdelen nog onvoldoende is. Derhalve heeft OPTA vanaf maart 2001 met een vijftal vooraankondigingen lasten onder ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie