Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 29-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Cuijk 29-07-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

AGRESSIEVE MAN AANGEHOUDEN (Boxmeer)

Zaterdagavond is op het Kerkpad in Boxmeer een 35-jarige agressieve inwoner uit die plaats aangehouden. Agenten wilden de man een dagvaarding uitreiken in verband met eerdere misdragingen. Hij probeerde daarop de agenten aan te vallen en bedreigde hen verbaal met de dood. Hij is daarop aangehouden. In de surveillancewagen probeerde hij diverse kopstoten uit te delen aan agenten. Hij is ingesloten en inverzekeringgesteld.

HOND VALT SCHAAP AAN (Katwijk NB)

Zaterdagmiddag heeft een hond aan de Liefkeshoek in Katwijk NB een schaap aangevallen. De hond, een kruising pitbull/husky wist te ontsnappen aan zijn tijdelijke oppasser. Hij viel daarop een schaap aan, dat dermate gewond raakte dat de dierenarts het dier heeft laten inslapen. De eigenaar van de hond regelt de schade met eigenaar van het schaap.

OVERTREDING SLUITINGSTIJD (Sint Anthonis)

Van zaterdag op zondag is de uitbater van een mobiele snackwagen op de Merret in Sint Anthonis bekeurd voor overtreding van de sluitingstijd. De man bediende om 03.50 uur nog twintig klanten. Proces verbaal is opgemaakt.

TWEE JONGENS BEROOFD (Cuijk)

Zaterdagmiddag zijn op het Hazeleger in Cuijk twee 15-jarige inwonertjes uit die plaats beroofd van hun portemonnee. Een onbekende man benaderde het tweetal om kennelijk allerlei gestolen voorwerpen te verkopen. Toen de jongens daar niet op ingingen en weg wilden gaan, bedreigde hij hen verbaal en dwong de jongens hun portemonnee af te geven. Voor beide jongens bedroeg de schade een luttel geldbedrag en een bankpas. De politie onderzoekt de zaak.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie