Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Buddy's op African Music Festival in Paradiso te Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 29-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

BUDDY'S OP AFRICAN MUSIC
FESTIVAL

Naast vele beroemde en bekende vertegenwoordigers van Afrikaanse muziek uit Ghana, Gambia, Congo, Nigeria, Ethiopie en Mali treedt ook een Nederlandse kindergroep op in het AFRICAN MUSIC FESTIVAL in Paradiso in Amsterdam.

Internationale uitstraling

Organisator en goeroe van de promotie van Afrikaanse muziek over de hele wereld, Oko Drammeh, nodigde de Delftse BUDDY'S uit om op te treden in het kinderprogramma van het African Music Festival op zondagmiddag. Hij bewondert de internationale uitstraling van deze jongens en hun moed om te protesteren tegen rechts extremisten als Jorg Haider uit Oostenrijk.

Buddy's naar Gambia?

Ook werkt hij aan plannen om de groep volgend jaar in Gambia op te laten treden, maar dan ook met Afrikaans repertoire. In Amsterdam zingen de BUDDY'S op 29 juli om 14.- in Paradiso een nummer uit Zuid-Afrika en twee Caraibische liedjes. Kaarten a F10,- zijn verkrijgbaar aan de kassa van In Paradiso in Amsterdam of bij het Kaartenhuis in Delft.

Meer informatie over de groep op onderstaand
website-adres

www.debuddys.nl
e-mail:(buddys@wanadoo.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie