Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 30-07-2001
Bron: Politie Hollands Midden
Zoek soortgelijke berichten

Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071-5459595
Fax 071-5459326
Afkomstig van: E. Straathof
Datum: 30 juli 2001

Onder invloed rijden Lisse (D1)
De politie hield op vrijdag 27 juli rond 14.45 uur op de Stationsweg een 22-jarige automobilist uit Polen aan. De man had met zijn auto de gehele weg nodig. Een ademanalyse kwam uit op 590 ug/l. daar waar 220 ug/l. de limiet is in het verkeer. De politie vorderde zijn Poolse rijbewijs in. Op maandag 30 juli rond 01.30 uur hield de politie op de Westelijke Randweg een 38-jarige automobilist uit Drachten aan. Hij blies 635 ug/l. Ook van hem vorderde de politie zijn rijbewijs in.

Motorrijder loopt verbrijzelde voet op Hillegom (D1) Een 42-jarige motorrijder uit Triphon liep op vrijdag 27 juli rond 16.30 uur op de Bartenweg een verbrijzelde voet op bij een aanrijding met een vrachtauto. Hij werd overgebracht naar het Spaarne Ziekenhuis in Haarlem. De motorrijder remde af om links een benzinestation op te rijden. Hij werd daarop van achteren aangetikt door een 53-jarige motorrijder uit Den Haag. Daarop kwam hij op de weghelft voor het tegemoetkomend verkeer waar op dat moment een vrachtauto bestuurd door een 47-jarige Lissenaar naderde. Een aanrijding volgde.

Onder invloed rijden Noordwijkerhout (D1) De politie hield op zaterdag 28 juli rond 05.10 uur op de Provinciale weg N206 een 35-jarige automobilist uit Katwijk aan. Agenten zagen dat de man moeite had om op de weg een rechte lijn aan te houden. Een ademanalyse wees het uit. 695 ug/l. daar waar 220 ug/l. de limiet is in het verkeer. Met een proces-verbaal op zak mocht de man het bureau weer verlaten.

Onder invloed rijden Hillegom (D1) De politie hield op zaterdag 28 juli rond 05.25 uur op de Beeklaan een 34-jarige automobilist uit Katwijk aan. Voorbijgangers attendeerden agenten er op dat er een automobilist dronken achter het stuur zat. Agenten zagen daarop dat de man een rotonde bijna verkeerd nam en op een haar na de middengeleider bij de spoorwegovergang ramde. Een ademanalyse wees het uit. 580 ug/l. daar waar 220 ug/l. de limiet in het verkeer is. De politie vorderde het rijbewijs van de man in.

Auto te water Noordwijk (D1) Een 35-jarige automobilist uit Leiden kwam er op zaterdag 28 juli rond 12.30 uur op de Leeweg met een nat pak vanaf nadat hij met zijn auto te water was geraakt. Bij een inhaalmanoeuvre raakte hij de controle over zijn auto kwijt. Ondanks de doorgetrokken witte streep op het wegdek haalde hij met hoge snelheid een auto in. Bij het terugsturen raakte hij in een slip, reed door de berm, stuiterde over de Leeweg en kwam vervolgens tot stilstand in de sloot. Daar kon hij op eigen kracht de auto verlaten.

Politie houdt inbrekers op heterdaad aan Hillegom (D1) Dankzij een oplettende buurtbewoner kon de politie op zondag 29 juli rond 19.00 uur bij een woning aan het Kerkplein drie inbrekers in de kraag vatten. De drie, een 48-jarige en 41-jarige man uit Hillegom en een 35-jarige man uit Stockport (Engeland), waren bezig in en uit de woning te klimmen toen de politie arriveerde. De drie zijn ingesloten.

Onder invloed rijden Noordwijk (D1) De politie hield op maandag 30 juli rond 01.15 uur op de Langevelderslag een 26-jarige automobilist uit Maastricht aan. De man had met zijn auto nagenoeg de gehele weg nodig om vooruit te komen. Aan het bureau blies de man 460 ug/l. daar waar 220 ug/l. de limiet is in het verkeer.

Scooterrijder rijdt tegen lichtmast Katwijk (D2) Een 25-jarige scooterrijder uit Katwijk reed op vrijdag 27 juli rond 19.45 uur op de Rijnstraat tegen een lichtmast. Daarbij liep hij een gebroken voet en snijwonden op. Hij werd overgebracht naar het LUMC. De oorzaak van het ongeval is niet bekend. De politie denkt dat alcohol dit kan zijn geweest. Zij heeft van de Katwijker een bloedproef afgenomen.

Zonder helm loopt met hoofdpijn af Rijnsburg (D2) Doordat een 23-jarige bromfietser en zijn 32-jarige bijrijder, beiden uit Katwijk, geen helm droegen, liepen ze op zaterdag 28 juli rond 18.15 uur op de Vinkenweg een lichte hersenschudding op. Door nog onbekende oorzaak vlogen ze een bocht uit en kwamen in de berm en sloot terecht. Naast de lichte hersenschudding liepen ze de nodige schaafwonden op. De 23-jarige werd voor behandeling nog naar het LUMC gebracht.

Dronken automobilist ramt vangrail Oegstgeest (D2) Een 27-jarige automobilist uit Rijnsburg raakte op zaterdag 28 juli rond 20.00 uur op de Rijksweg 44 de controle over zijn auto kwijt en raakte op onzachtzinnige wijze de vangrail in de middenberm. Hij kon zijn auto tot stilstand brengen op het terrein van een tankstation. Een politieman uit Utrecht die daar toevallig in zijn vrije tijd was, vertrouwde het niet en vermoedde dat de bestuurder onder invloed van alcohol verkeerde. Hij lichtte de plaatselijke hermandad in. De nam de bestuurder mee. Van hem werd een bloedproef afgenomen. Verder vorderde de politie zijn rijbewijs in.

Politie houdt krattendief aan Sassenheim (D2) De politie hield op zaterdag 28 juli rond 18.00 uur in Voorhout een 25-jarige Leidenaar aan. De man had kort daarvoor een krat met daarin vier lege flessen gestolen bij een restaurant aan de Warmonderweg. De krat en de lege flessen leverde hij in bij een supermarkt in Voorhout. De Leidenaar is een bekende van de politie. Hij had de opbrengst, fl. 10,--, nodig voor zijn drugsverslaving.

Auto in de brand gestoken Sassenheim (D2) Surveillerende agenten zagen op zondag rond 00.45 uur nabij een bedrijfspand aan de Oude Haven een rode gloed. Achter de ommuring bleek een brandende auto onder het afdak van het pand te staan. Het afdak had ook al vlam gevat. De brandweer bestreed het vuur. Volgens de eigenaar van de auto, een 60-jarige Sassenheimer, was zijn auto verplaatst. De politie denkt dan ook aan brandstichting. Zij stelt daar een onderzoek naar in. De auto verbrandde geheel.

Strandverhuurders dupe van brandstichting Katwijk (D2) In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 juli werden op het strand bij enkele verhuurders en strandtenthouders door onbekenden, vier windschermen, een strandstoel en enkele cabines in de brand gestoken. De brandweer zorgde dat het vuur gedoofd werd.

Automobiliste raakt bekneld Sassenheim (D2) Een 69-jarige automobiliste uit Noordwijk raakte op zondag 29 juli rond 12.15 uur op de Rijksweg A44 nabij de afrit van Sassenheim bekneld in haar auto. Door nog onbekende oorzaak ging zij in de vangrail en werd over de vangrail gelanceerd. De auto kwam op de kop tot stilstand. De brandweer bevrijdde haar uit haar benarde positie. Met onbekende verwondingen is zij overgebracht naar het LUMC. Twee katten en een hond die bij haar in de auto zaten bleven ongedeerd. Omstanders ontfermden zich over de dieren. Deze werden later door de dierenambulance overgebracht naar het dierenasiel. Een beginnende brand werd eveneens door omstanders met brandblussers in de kiem gesmoord. De afrit, nabij het benzine station, werd tijdelijk afgesloten. De bemanning van een trauma-heli verleende assistentie. De politie stelt een nader onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.

Politie houdt drie verdachten van inbraak aan Oegstgeest (D2)
Dankzij een passant die de politie belde dat hij bij een restaurant aan de Terweeweg glasgerinkel hoorde, wist de politie op zondag 29 juli rond 19.15 uur op het Terweeplein drie mannen aan te houden. Zij worden ervan verdacht te hebben ingebroken of daartoe een poging te hebben ondernomen bij het restaurant. Een ruit was vernield. De mannen, een 27 en 35-jarige Katwijker en een 26-jarige Leidenaar, zijn ingesloten. De politie zet het onderzoek voort.

Auto en fietsen weg na inbraak Benthuizen (D3)
In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 juli werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Dorpsstraat. Vanuit het autobedrijf werd een Mercedes gestolen. Van het in hetzelfde pand gevestigde fietsenzaak werden vier fietsen gestolen. Vermoedelijk zijn de inbrekers binnen gekomen na het openen van de schuifpui.

Houseparty Leiden (D4) De politie in Leiden heeft zondag 29 juli rond middernacht een einde gemaakt aan een beginnende illegale housepartij onder het viaduct aan het Heinekenpad. Er waren op dat moment rond de 150 mensen aanwezig. De organisatoren werden te verstaan gegeven dat bij een volgende keer de apparatuur in beslag wordt genomen.

Mishandeling Voorschoten (D4) Een 20-jarige man uit Voorschoten is zondag 29 juli rond 1.45 uur aangehouden op verdenking van mishandeling van een 43-jarige man uit Voorschoten op de Bloklaan. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Hij verklaarde dat hij een groep jongeren had aangesproken omdat de jongeren de mobiele telefoon van zijn zoon zouden hebben gestolen. Eén van de jongeren zou hem hebben geslagen en geschopt. De politie stelt een onderzoek in.

Onder invloed rijden Leiden (D4) De politie hield op zondag 29 juli rond 05.10 uur op de Churchilllaan een 59-jarige automobilist uit Leiden aan. Agenten kwam de automobilist tegen met de neus op het raam gedrukt. Daarnaast had hij moeite om vooruit te komen, reed zonder licht en had nagenoeg de gehele weg nodig. De agenten hielden de man aan en namen aan het bureau een ademanalyse af. Deze kwam tot 940 ug/l. daar waar 220 ug/l. de limiet is in het verkeer. De politie vorderde het rijbewijs van de man in.

Vrouw moet geld afgeven Leiden (D4)
Een 26-jarige vrouw uit Leiden kreeg op zondag 29 juli rond 06.50 uur op de Haarlemmerweg de schrik van haar leven. De vrouw, met haar fiets onderweg naar haar werk, werd tot stoppen gemaand door een nog onbekend gebleven man op een snorfiets. De man kwam bedreigend op de vrouw over en vroeg haar geld af te staan. Zij gaf de man een klein geldbedrag. Daarop reed hij weg en verdween in de Groenoordstraat. De politie stelt een nader onderzoek in.

Openstaande boete Leiden (D4) Op 27 juli werd een bromfietser gecontroleerd op de Nicolaas Beetslaan te Leiden. De man, een 27-jarige Leidenaar, had nog een paar boetes openstaan ter waarde van in totaal 850 gulden. Hij werd overgebracht naar het bureau om ervoor te zorgen dat het geld werd betaald, anders moest hij 17 dagen gaan zitten. Het geld werd door oma aan het bureau gebracht en de betrokkene telde zelf ook nog eens 350 gulden neer. Hierna kon de man het bureau weer verlaten. Aan de bromfiets werd een technisch onderzoek verricht. Deze bleek niet verzekerd te zijn. Hiervoor werd opnieuw een proces-verbaal uitgeschreven.

Man neergestoken Leiden (D4) Op 28 juli, omstreeks 00.20 uur, werd een 18-jarige man uit Den Haag op de parkeerplaats nabij de Lammermarkt aangetroffen met twee steekwonden in zijn bovenlichaam. De man was verward en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Bleek dat vermoedelijk zijn lever was geraakt en dat hij moest worden opgenomen. Uit het ingestelde onderzoek bleek dat het slachtoffer kort voor het aantreffen betrokken is geweest bij handel in verdovende middelen. Hierbij zou hij uiteindelijk gestoken zijn door een vermoedelijk Surinaamse man van ongeveer 27 jaar oud, lengte ongeveer 1.75 mtr. 1.78 mtr. en met vermoedelijk een gouden boventand. De steekpartij heeft plaatsgevonden op of nabij een bankje achter Molen de Valk. Eventuele getuigen hiervan worden opgeroepen contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Onder invloed Nieuwkoop (D5) Een 53-jarige Nieuwkoper is zaterdagavond 28 juli rond 23.00 uur aangehouden wegens rijden onder invloed. Zijn rijgedrag op een rotonde viel agenten op. De ademanalyse wees 325 ug/l uit. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 2 uur.

Man overloopt dief Alphen a/d Rijn (D5) Een 59-jarige man heeft vrijdagmiddag 27 juli in zijn woning aan de Lupinesingel een man overlopen die een tasje uit zijn woning wilde wegnemen. De dief wist te ontkomen per fiets in de richting van de Wederikstraat. De Alphenaar is hem nog enige tijd achterna gerend. Later zag het slachtoffer de man bij een pinautomaat bij de Herenhof. Met behulp van een omstander heeft hij geprobeerd de dief aan te houden. Hierbij kreeg hij wel de tas terug samen met een andere tas die de dief bij zich had. De dief wist helaas te ontkomen. De inhoud van de tweede tas bleek ook van diefstal afkomstig te zijn. De eigenaar hiervan kreeg de spullen terug.

Auto te water Boskoop (D6) Op 27 juli, omstreeks 21.40 uur reed een 19-jarige Reeuwijker met zijn auto de sloot in op de Middelburgseweg. Door onbekende oorzaak kwam hij met zijn rechterwiel in de berm. Hij wilde corrigeren, maar verloor de macht over het stuur en reed na heftig remmen aan de rechterzijde de sloot in. Eigenhandig wist de man weer uit het voertuig te klimmen. Uit angst voor water in de longen werd de man afgevoerd naar het GHZ, doch het bleek mee te vallen.

Feestje ontaardt in vechtpartij Waddinxveen (D6)
Een feestje in de Meidoornstraat is vrijdagavond uit de hand gelopen. Er was al melding gedaan van geluidsoverlast. Daarna belandde er nog een bierflesje in de tuin van de buurman en toen liep eea uit de hand. Er zijn klappen gevallen en er is een poortdeur uit zijn voegen geduwd. Ook een ruit van een voordeur sneuvelde. Twee verdachten zijn gehoord, vijf getuigen en twee aangevers. De politie zal proces-verbaal opmaken.

Man mishandeld, verdachte aangehouden Gouda (D7)
Op 27 juli, omstreeks 21.35 uur kwam een melding binnen dat een man was mishandeld nabij de Prins Hendrikstraat. Daar werd door agenten een 56-jarige Gouwenaar aangetroffen met een hoofdwond. Hij zou mishandeld zijn door drie jongens. De man werd overgebracht nar het ziekenhuis om de wond te laten hechten. De politie trof n.a.v. opgegeven signalementen kort daarop drie verdachten aan nabij het Bolwerk. Zij werden aangehouden en overgebracht naar het bureau. Twee werden na verhoor heengezonden. Zij bleken de man niet mishandeld te hebben. Eén verdachte werd ingesloten voor de nacht en de volgende dag verder gehoord. Hij bekende en werd daarna heengezonden.

Woninginbraken Reeuwijk (D7)
Op de Haarmos is afgelopen weekend ingebroken in een woning. De woning is betreden dmv de flipper- of hengelmethode. Een portemonnaie met inhoud werd weggenomen. Bij het ingestelde buurtonderzoek werd in de omgeving nog een aktetas aangetroffen afkomstig uit een nabij gelegen woning. Na onderzoek bleek ook hier ingebroken te zijn. Het is niet bekend wat hier weggenomen is.

Inbraken Gouda (D7)
Op klaarlichte dag is op 27 juli jl. ingebroken in een woning aan de Jacob van Lennepkade. Een slaapkamerraam op de 2e etage werd verbroken. Een muntenverzameling werd weggenomen. In een woning aan de Vlietenburg is dit weekend ingebroken. De glaslatten van de voordeur werden verwijderd en de ruit werd uitgenomen. (tip: glaslatten vastzetten met zgn. 1-tourschroeven). Het is nog niet bekend wat is weggenomen. Ook in een woning aan de Helena Hoeve werd ingebroken. Hier werd een keukenraam geforceerd. Een tas stond klaar met weggenomen goederen. Vermoedelijk voelde de dader zich gestoord en heeft de woning weer verlaten en de goederen laten staan. Aangifte is opgenomen en buurtonderzoek werd ingesteld.

Insluiping woning Schoonhoven (D8) In een woning aan de Tiendweg in Schoonhoven is op 29 juli om 08.45 uur een insluiper overlopen. De man was binnen gekomen, terwijl de bewoonster boven was. Toen zij beneden kwam zag zij een sporttas klaarstaan met daarin haar eigen geluidsapparatuur. Vervolgens keek zij de insluiper recht in zijn ogen. Na een korte woordenwisseling vluchtte de dader de woning uit. De aangifte is opgenomen en de technische recherche heeft een sporenonderzoek ingesteld.

Onder invloed Lekkerkerk (D8) Op de C.G. Roosweg is op 29 juli, omstreeks 22.35 uur een 29-jarige Nieuwerkerker aangehouden voor het rijden onder invloed. Een agent reed achter hem en zag de auto slingeren. Op het bureau blies de man 440 ug/l. Goed voor een rijverbod van vier uur en een proces-verbaal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...