Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Import.nl start inschrijving voor importeurs

Datum nieuwsfeit: 30-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Import.nl start inschrijving voor importeurs

Barneveld, 30 juli 2001

Het is zover! Na een korte testperiode met enkele importeurs, is het nu voor elke importeur mogelijk om zich als importeur in te schrijven bij Import.nl. De gehele site, dus inclusief zoekfuncties voor bezoekers, zal aanstaande maandag (6 augustus) de lucht ingaan.

Als ingeschreven importeur is het mogelijk om eigen producten toe te voegen aan de database. Hierdoor kunnen bezoekers van de site de producten vinden en contact met de importeur opnemen. Het is verstandig om zo spoedig mogelijk in te schrijven en alle producten toe te voegen, omdat dan direct bij de opening van Import.nl alle producten gevonden kunnen worden. En het aantal bezoekers zal die dag hoog zijn, in verband met de bekendheid die er dan aan gegeven wordt.

Voor een importeur zullen er geen kosten aan verbonden zijn om zich in te schrijven en later producten toe te voegen. Ook bezoekers kunnen gratis en onbeperkt zoeken op de site. Importeurs kunnen zich inschrijven via www.import.nl/inschrijving.php.

--

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie